Reklama

Reklama

Pistole v každé ruce

  • Španělsko Una pistola en cada mano (více)
Trailer

Obsahy(1)

Osm mužů – čtyřicátníků – v každodenních situacích, které prozrazují jedno: mužskou krizi identity. Společně sdílejí zmatené pocity a jejich chování vytváří zajímavou mozaiku emocí, jež muži obvykle neukazují. Nemilosrdný portrét osmi moderních mužů a žen v jejich lehce rozvrácených životech...Terapie udělá z bipolárního J. perfektní předmět psychoanalýzy. E. začíná opět bydlet u své matky, což se stane poté, co zjistil, že jeho kočka je pro něj důležitější, než jeho přítelkyně. Cizoložný S. učiní trapný pokus získat zpět svou bývalou manželku Elenu. Ani všelijaká farmaka nepomohou G. pochopit, proč má jeho žena románek, zatímco L. si ujasňuje zmatek ve jménech své manželky a psa. Ženáč P. je zahanben, když trapně osahává kolegyni Mamen na firemní párty. Maria a Sara se pokouší naučit své málomluvné muže, jak otevřeně hovořit o svých pocitech. Můžete je milovat či nenávidět, ale uvidíte osm mužů – čtyřicátníků – v každodenních situacích, které prozrazují jedno: mužskou krizi identity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

asi jsem ještě neviděl film, který by z chlapů dělal takové loosery a trouby, jako v tomhle snímku. Ale i přesto to hodnotím dost vysoko. Jedná se o několik setkání, kde je vždy centrem pozornosti jeden z mužů, nikdo z nich z toho nevychází zrovna nejlépe. Vlastně je to jen sled dialogů, ale vyznívá to zajímavě, je to vtipné, ironické, dialogy jsou dobře napsané. Kdo tedy nemusí mít akci, ale ocení chytrou konverzaci, tomu to lze doporučit ()

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Takových konverzaček je, jak by řekl můj otec, za korunu kornout. Některé dialogy (třeba hned ten úvodní) jsou nudné a blbé a nic moc se v nich neřeší, jiné jsou zase docela dobře zahrané (Javier Cámara) nebo mají nějakou pointu (Luis Tosar s Ricardo Darínem). Zmínění dva jsou i důvodem k mému vysokému hodnocení, miluju totiž každého zvlášť a oba dohromady jsou prostě špička. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Každej normálně smýšlející chlap by se měl občas podívat na filmy tohodle typu. Pistole v každé ruce přináší takové ty všeobecně blbé chlapské situace ze života. Jo, tenhle film je ze života. A není dvakrát příjemnej. Ale ti chlapi jsou hrozně fajn a každou tu scénu dost prožívám s nimi. Tohle je ale život, takové situace jsou, budou a ať budeme dělat co chceme, stejně si na ně budeme muset počkat. Někde v koutu. Je to hezká vstupenka do reality. Nic víc, nic míň. Takovej pěknej a upřímnej filmovej chlapskej pozdrav. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Krátke príbehy zo Života ale za to veľmi dobre napísanými dialógmi. Čakal by som len väčšie prepojenie medzi jednotlivými príbehmi, pretože inak je to aj dobre zahraný. Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama