Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí celovečerní snímek Piotra Trzaskalského je nevšedním průvodcem po světě mužů. Vypráví o složitých rodinných vztazích tří generací - otce, syna a vnuka. Rozhádaní hrdinové musí sjednotit síly, aby našli milovanou ženu, matku a babičku. V tragikomické road movie se především vydávají na cestu porozumění jeden druhému. (Letní filmová škola)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

emma53 

všechny recenze uživatele

Ne ne, já na Poláky poslední dobou nedám dopustit a že tam byl ten konec trochu nad rámec, to beru, ale jinak se mně osobně moc líbilo vykreslení všech tří hlavních postav od dědy, syna až po vnuka. Opravdové, lidské, žel i smutné, ale takový je holt někdy život. Dědo byl zkrátka moc fajný chlap. A dědova žena, Pavlova matka a Matějova babička? Našli jí?....... Já se přistihla, že jí plně chápu...........kdo viděl, tak ví. - Viděno v rámci Challenge Tour 2015: 30 dní se světovou kinematografií. ()

Alex 

všechny recenze uživatele

Mně se to nezdálo kýčovité - je pravda, že některá filmová klišé se tam objevila, ale jako celek to vyznělo dobře. Mělo to příběh, bylo to vtipné a byla tam pěkná hudba. Dědek byl určitě nejlepší, ale myslím, že otec byl křečovitý podle scénáře. Možná jsem už starý a lehce se dojímám, ale podle mne tento film měl i své silné momenty. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení! Jednoduchý, přehledný a chytrý film bez moralizování. Největším plusem filmu jsou zcela přirozené dialogy a to i ve velmi dojemných scénách. Mohlo by se chvílemi zdát, že je to nuda, ale mě to tak rozhodně nepřišlo...prostě chlapům chvíli trvá, než dovedou vyjádřit to, co cítí. ()

JoannaB 

všechny recenze uživatele

Po tomto filmu jsem v Polsku pokukovala dlouho, Artur Żmijewski je můj oblíbený herec, ale poznámka na DVD „netypický průvodce mužským světem" mě jaksi odradila, ale později, když jsme s kamarádem z Polska probírali jejich filmy, mi ho nejen doporučil, ale nakonec i poslal. Udělal mi radost. Dlouho jsem neviděla tak dobrý film, mohu jen doporučit. Film o životě, o chybách, které děláme a které pak ovlivňují život nejen náš, ale i našich dětí. Výborný scénář, výborně zahrané. Żmijewski excelentní a skvělí jsou i Michal Urbaniak jako jeho otec i Krzysztof Chodorowski jako syn. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama