Reklama

Reklama

Clannad After Story: Mō hitotsu no sekai, Kyō hen

  • Japonsko クラナド もうひとつの世界, 杏編 (více)

Obsahy(1)

Bonusová epizóda k seriálu Clannad After Story (2008). V alternatívnom svete rieši Tomoya svoj vzťah k dvojčatám Kyou a Ryou. Rozhodnúť sa medzi nimi nie je práve najľahšie. (Palisander)

Recenze (4)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Extrovertka nebo introvertka? Vášnivá nebo plachá? Poddajná nebo bojovná? Asi jak kdy, že? Asi by bylo fajn mít obě, jenomže to nejde (aspoň ve slušné společnosti). SHRNUTÍ: Tvoje problémy bych chtěl mít! ()

Honza135 

všechny recenze uživatele

„UŽ JSI ZAŠEL MOC DALEKO. NEZÁLEŽÍ NA TOM, JAKOU CESTU ZVOLÍŠ, STEJNĚ JEDNU Z NICH RANÍŠ. ČÍM VÍC TO BUDEŠ ODDALOVAT, TÍM VĚTŠÍ TO BUDE RÁNA. PRO VÁS VŠECHNY...“ Toto OVA je alternativní vezí seriálu Clannad, kde se Tomoya neseznámil s Nagisou, a tak si Ryou díky pomoci své starší sestry splní sen; začne randit s naším hlavním hrdinou. Avšak byla Kyou k sobě upřímná? » Co se mi líbilo: 1) Alternativní volba. Už v první sérii jsem přemýšlel, co by se stalo, kdyby si Tomoya vybral právě Ryou a co by to přineslo za důsledky. 2) Příběh. Byl jsem doslova u vytržení z toho, že jsem celý obsah dílu kompletně uhodl. 3) Vztahy. Když začnu těmi přátelskými, tak musím vychválit Youheie. Tady na to vážně kápnul, vypadla z něj největší moudrost, co kdy řekl. Ale nebýt romantického dilematu, stál by tento díl za nic. Hlavním tématem dramatu byl milostný trojúhelník mezi sestrami a jejich kamarádem a napjaté očekávání, jak to celé dopadne. 4) Hudba. Tak ta neměla chybu. Co melodie, to bomba. Veškerá hudba, včetně Roaring Tides II, tuto epizodu velice slušně dramatizovala. 5) Animace. Stejně jako u zbylých dílů a sérií, tak i zde jsem si ji vychutnával. » Co jsem nemusel: Stejně jako u prvního OVA, není nač si stěžovat. » Shrnutí: Očekával jsem stejně zdařilý díl jako u Tomoyiny kapitoly, ale byl nad očekávání ještě lepší, a to díky silně podaným emocím. Celá epizoda na mě zapůsobila natolik, že mi ke konci tekly slzy dojetím. Opravdu jsem si ze shlédnutí odnesl skvělý zážitek. Tohle je moje skutečná hlavní hrdinka celého Clannadu! Avšak pokud tyto řádky čte někdo, kdo ještě OVA neviděl, doporučuji si před shlédnutím přečíst Clannad, konkrétně Kyouninu route. Adaptace této cesty je osekaná, ve vizuální novele se děj posouvá mnohem plynuleji a kritický děj je podrobněji rozebrán. Shlédnuto v japonském znění s českými titulky v BD verzi ()

Koonix 

všechny recenze uživatele

Začiatok bol skutočne hrozný, ale vďakabohu sa to zlepšilo :) Som rád že sestry dostali konečne nejaký čas iba pre seba, aj keď je to mimo hlavnej dejovej linky. ()

Reklama

Reklama