Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santa Paws 2: The Santa Pups je nové klasické dobrodružstvo z produkcie štúdia Disney. V hlavnej úlohe sa opäť objavia roztomilé Santove šteniatka.  Hope, Jingle, Charity a Noble, ktoré nedávno prišli na svet, sú tie najkrajšie hovoriace šteniatka na svete. Pre každú rodinu predstavujú dokonalých domácich miláčikov. Keď pani Clausová (Cheryl Ladd) pricestuje do ich rodného mesta Pineville, šteniatka sledujú jej sane a v jej mene prijímajú vianočné želania od pinevilleských chlapcov a dievčat. Niečo sa však pokazí a duch Vianoc sa začína zo sveta vytrácať. Jediní, kto môžu zachrániť Vianoce, sú Santove šteniatka a pani Clausová, ktorí musia utekať s vetrom opreteky, aby sa im to podarilo. Tento magický a dojímavý príbeh od autorov ďalších dobrodružstiev Disneyho šteniatok je plný nádeje, radosti a vianočnej atmosféry. (Incantator)

(více)

Recenze (3)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Už bylo moc filmu na tyhle mazlíčky a fakt je bohužel jen minimální procento které má úspěch, ohraná známost nic nového pod sluncem. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Toto mi sadlo o chlp viac ako jednotka (áno, videl som dva diely Santa Paws, stal som sa obeťou vianočného programu v telke). Štence sú tu tentokrát rovno štyri, ale okrem dojímania v duchu amerických Vianoc sa teraz o kúsok viac pritlačilo na humornú zložku a o čosi ubudlo tých najťažkotonážnejších sviatočných klišé. Vďaka tomu s ohľadom na cieľového diváka a tradične solídne produkčné hodnoty Disneyho, zaokrúhlim hodnotenie na tri hviezdy. Keď už sú tie Vianoce :-) 5/10 ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Milý, klasický vianočný príbeh určený hlavne menším deťom. Snímok plný pesničiek a chutnučkých šteniatok. Mojim dievčatám sa to páčilo, takže s hodnotením idem vyššie. 65/100 ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama