Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se začínající, avšak velmi ambiciózní závodní auto Blesk McQueen během cesty na velkolepý šampionát Zlatý píst neočekávaně zatoulá do ospalé Kardanové lhoty u Silnice 66, naučí se, že opravdová radost ze života se neskrývá za cílovou rovinkou, ale na cestě k ní. Auta ze lhoty, s nimiž se v průběhu svého putování napříč Amerikou seznámí, mu ukáží, že na světě existují i důležitější věci než trofeje, sláva a sponzoři. (HBO GO)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (966)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $120miliónovTržby USA $244,082,982Tržby Celosvetovo $461,983,149Tržby za predaj Blu-ray od roku 2009 v USA $15,001,908 //počet predaných kusov 336,558Tržby za predaj DVD v USA $326,670,241 //počet predaných kusov 22,804,178Tržby za predaj Soundtrackov v USA $51,800,000 //počet predaných kusov 205,000║ ...takže nakoniec z tejto rozprávky sa stal zlatý dol pre producentov __John Lasseter je fakt zázrak na poli digitálnej 3D animácie! /videl v kine: 95%/ ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak od tohoto animaku jsem nedokazal ani na vterinu spustit oci, coz se mi nestalo ani u prvotridnich Uzasnaku. Od zacatku do konce nadupane, tedy aspon pro lidi, co maji jeste trochu toho detskeho blaznovstvi a fantazie v tele a vyznaji se minimalne v americkych realiich - to ovsem neznamena, ze si tento film nevychutnaji ani ostatni ci deti... Luigi s Guidem rock! ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarený a určite aj najlepší animák za rok 2006.....................Soundtrack Randy Newman: 1. Real Gone - Sheryl Crow ,2. Route 66 - Chuck Berry ,3. Life Is a Highway - Rascal Flatts ,4. Behind the Clouds - Brad Paisley ,5. Our Town - James Taylor ,6. Sh-Boom - The Chords ,7. Route 66 - John Mayer ,8. Find Yourself - Brad Paisley ,9. Opening Race ,10. McQueen's Lost ,11. My Heart Would Know - Hank Williams ,12. Bessie ,13. Dirt Is Different ,14. New Road ,15. Tractor Tipping ,16. McQueen and Sally ,17. Goodbye ,18. Pre-Race Pageantry ,19. The Piston Cup ,20. The Big Race ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Walt Disney Pictures plus Pixar Animation Studios rovná sa absolútna špička animovaných, popkornových, rodinných kinofilmov. Táto rovnica stále platí. Iste si spomeniete na ich úspešné tituly ako boli "Hľadá sa Nemo", "Rodinka Úžasných", "Ratatoille" alebo "WALL-E". Medzi tieto americké, nablískané, komerčné kino hity patria aj "Autá". Je to pestrofarebné, veselé, svižné, poučné a hlavne vysoko profesionálne spracované a nadabované známymi hollywoodskymi hercami. Stále je to fajn, ale mne sa to už akosi opozeralo. *** ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Pixar je prostě špička! Ale od Příšerek sro ztrácí dech! Každá nová Pixarovka je o něco méně zábavná, než ta předešlá, ale stále je to to nejlepší, co se mezi animáky vyskytuje! Samozřejmě, vizuální stránka je s každým dílem lepší a v tomhle směru nemá Pixar nejmenší konkurenci!...Auta to krásná a zábavná, ale né zas tak moc! Najdou se dokonalé momenty, ale i slabší nudnější místa! ()

Galerie (105)

Zajímavosti (75)

  • Když Blesk McQueen (Owen Wilson) jede se Sally (Bonnie Hunt) na projížďku a zašpiní se odpadky, tak je hned v dalším záběru krásně čistý. (Mr.Hudson)
  • Státní poznávací značka Buráka (Larry the Cable Guy) je "A113", což je odkaz na animační místnost na Institute of the Arts (Institut umění) v Kalifornii, kde studovalo mnoho z animátorů společnosti Pixar. (skliba)
  • Modré auto pretekára Kinga je spravené podľa auta Plymouth Superbird, na ktorom jazdil Richard Lee Petty - 7násobný majster NASCAR, prezývaný aj ako "King". (frxXx)

Související novinky

Disney posílá do kin letadla a velký mráz

Disney posílá do kin letadla a velký mráz

24.12.2012

Vánoce bez pohádky? Nebojte, máme pro vás hned dvě. I když jedna z nich bude vlastně letní hit. Možná. Studio Disney původně chtělo uvést Planes, spin-off k pixarovských Autům, rovnou na DVD a blu… (více)

Adios, Hombre... :-(

Adios, Hombre... :-(

27.09.2008

A taky Luku, Butchi, Gondorffe či Johne Rooney. Paul Newman, jeden z největších sympaťáků filmového plátna vůbec a ikona své generace, dnes ve věku 83 let podlehl rakovině plic. Je zhola zbytečné… (více)

Čtyřka Pirátů přece jen bude

Čtyřka Pirátů přece jen bude

05.03.2008

Alespoň to tak vypadá podle plánů studia Disney na rok... 2011. Ano, zatímco my pořád netrpělivě vyhlížíme největší trháky léta 2008, Hollywood už plánuje premiéry na období, které nám připadá jako… (více)

Reklama

Reklama