Reklama

Reklama

The Day the Earth Stopped Masturbating

  • Francie Le Jour où la Terre s'ébranla
všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Staré Mayské proroctví, které bylo objeveno nedávno tvrdí, že pokaždé když jeden muž masturbuje, jiný muž zemře. Je vyhlášen celosvětový zákaz masturbování, ale muži se s tím jen těžko vyrovnávají. (korbitch22)

Videa (1)

Celý film

Recenze (237)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že po dlouhé době opět někdo upozornil na nepochybnou škodlivost onanie, byť poněkud přehnaným způsobem. Ipsace totiž poškozuje svého vykonavatele, né že by umíral druhý člověk. Neboť jak N.Batista hezky popsal ve své knize "Samohana a její následky", v důsledku dlouhodobé onanie jedinec ztrácí sluch, zrak a "kdo byl již od narození mdlého rozumu, stává se politováníhodným blbcem". Zkrátka, tato činnost by měla být rozhodně postavena mimo zákon a tomu, kdo by zákaz porušil, by bylo dobré např. uříznout obě ruce. Neboť jak praví bible, je rozhodně lepší přijít o údy než o zrak či sluch. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zákaz honění, tak to by moc chlapů asi nepřežilo i ve skutečnosti – páč zakázané ovoce nejvíc chutná a jak víme, na zákazy a nařízení se stejně sere… Vcelku úsměvné video, které mě nejvíc dostalo asi svou první polovinou a tím všeobecným zděšením (jak od mužů, tak i od samotných žen). Jako jo, byla to docela prdel a svým způsobem se všichni tajně modlí, aby k něčemu takovému nikdy ale opravdu nikdy nedošlo… ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Originální, svěží, nekorektní a vtipný „krátkometrážňák“ z Francie. A musím u něho neustále žasnout nad tím, že mě dokáže něco tak jednoduchého, nadsazeného a hrozně trhlého tak moc rozesmát a pobavit i po x-tém zhlédnutí. A právě proto, že se při opakovaných projekcích stále stejně „tlemím“ a nemám problém si to pustit kdykoliv znovu, zvyšuju hodnocení na slabších 5*. „Mladík byl zatčen ve svém domě, když masturboval. Zítra bude souzen za zločin proti lidskosti.“ ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Docela prča! Za tak krátkou chvíli představit funny originální příběh, to se hned tak nevidí. Zajímalo by mě, jak by to vypadalo, kdyby se z toho udělal celovečerák. Pravděpodobně by šlo o obstojný péčko pro gaye. SPOILER!!! Druhý díl by moh bejt o tom, jak by chudáci přeživší trpěli pod náporem naddrženejch ženskejch, kterejm zbyla jenom okurka, nebo poslední dva chlapi na planetě (shodou okolností taky pěkný okurky:) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážni filmy mají velkou výhodu v tom, že nemusí rozvíjet dlouhý příběh a logické návaznosti. Proto je zřídka hodnotím plným počtem. Francouzi přišli s parádní myšlenkou a okořenili ji svým typickým humorem. Mrzelo mě jediné, že to bylo tak krátké, protože tahle idea skýtala prostor i pro smysluplný děj a to mohla být teprve bomba. 85% ()

Reklama

Reklama