Reklama

Reklama

This Land Is Mine

  • Slovensko To je moja krajina (festivalový název) (více)
Krátkometrážní / Animovaný / Hudební
USA, 2012, 4 min

Režie:

Nina Paley

Scénář:

Nina Paley

Obsahy(1)

Ukázka animace pro poslední kapitolu filmu Seder-Masochism, která byla prezentována na podporu plánovaného filmu. Děj je na motivy písně “The Exodus Song (This Land Is Mine)” od zpěváka Andy Williamse. (mr.filo)

Recenze (12)

Aelita 

všechny recenze uživatele

Obyvatelé globalizovaného světa by již měli dávno zpívat "This Earth is our", aby nakonec neměl pravdu ten poslední zpěvák. Dualita je všudypřítomná, jednota je všude rozdělována, čas nic nemění – This is Universe itself. ____ K vidění: http://vimeo.com/50531435 ()

Reklama

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Ukázka animace pro poslední kapitolu filmu Seder-Masochism, která byla prezentována na podporu plánovaného filmu. Děj je na motivy písně “The Exodus Song (This Land Is Mine)” od zpěváka Andy Williamse. Official stream https://vimeo.com/50531435 ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Já nevím nad čím se mám rozplývat jako první. Úžasný song, fantanskně dokonalá animace aka pohled z profilu jako Egypťané.. yes. A takové detaily jako když zpívá "Take my hand" a ten jiný mu ji usekne. Ti s kladivy neměli chybu. Jsem sama sebou možná trochu znechucena, že se mi to tak líbilo, protože je to tak nehorázně morbidní a kruté a vlastně smutné, ale na druhou stranu tak nehorázně vtipné. Jinak samozřejmě vzhledem k tomu, že je to reálná historie, tak bychom se opravdu měli zamyslet, jestli chceme vždy dosáhnout svého i přes ty hory mrtvol nebo ne, jinak země opravdu bude patřit leda tak poslednímu zahalenému zpěvákovi. K vidění zde: http://vimeo.com/50531435 ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Skvěle cynicky využitá patetická píseň z filmu 'Exodus' (1960). I když by jeden chtěl říci něco na tu doslovnost, není vlastně co. Takže jen slovy nejmenovaného státníka: dokud se nevyřeší konflikt v Palestině, nevyřeší se nic. Tečka ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama