Reklama

Reklama

Loupež po italsku

  • USA The Italian Job (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vedená Johnem Bridgerem a Charliem Crokerem se skupina zlodějů chystá na poslední akci – vykradení pečlivě hlídaného sejfu v Benátkách se zlatými cihlami v hodnotě 35 milionů dolarů. Po úspěšné akci se ale jeden z členů týmu, Steve, hnán chamtivostí a žárlivostí, rozhodne nechat si všechno zlato pro sebe a zbavit se ostatních členů skupiny. Ve víře, že všichni ostatní jsou mrtví, se vrací do Los Angeles i se zlatem. Charlie a další členové ale přežili a zrádci se hodlají pořádně pomstít. Charlie sežene na pomoc nové členy do týmu, Johnovu dceru Stellu, která je specialistkou na sejfy, a Lyla, hackera. Přidají se k nim ještě „Levé ucho“, odborník na výbušniny, a řidič Rob. Nový tým má v plánu získat to, co jim po právu patří, a získat při tom pomstu. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (611)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nelíbilo ... Je to jen pustá přehlídka známých herců a Charlize Theronové, na které se kamera a maskéři opravdu vyřádili. Postavy mluví, usmívají se, všechnoje tak nějak v pohodě, žádné napětí ...pak zjistíte, že se v tom filmu skoro fakt nic neděje! Ano je tam pár honiček s autama a nějaký ty zlodějský vychytávky, ale nic převratnýho a zajímavýho. Fakt nudnej film, nemůžu si pomoci... ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Hvězdné obsazení a zručná, byť nikoliv oslnivá režie táhnou film nahoru, jenže co naplat, scénář, který řadu věcí neřeší a některé řeší jak z rychlíku, pro změnu stahuje snímek dolů... Pro mě jen průměrná podívaná na jedno použití. Akce pro mě ve filmech až na vyjímky není lákadlem a mozek vypínám jen málokdy, takže přes sympatické postavy a pár fungujících vtípků celkový dojem jen 55 %. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tady je buď velkej provoz, provoz ve špičce nebo příšernej provoz." To totiž nejsou Benátky, kde se dá ukradený trezor odvézt i na gondole. Tohle je Los Angeles, kde se ničím jiným než Mini Cooperem tuna zlata odvézt nedá. A mě to hrozně baví, protože Charlieho parťáci nastoupili ve skvělé sestavě, přinesli mi dostatek pohodové zábavy a pak je tu ten problém. Myslel jsem si totiž, že svést Stellu bude snadné, protože jsem něco jako Hezoun Rob ... to jsem asi trošku přehnal, ale filmy jsou přece o snech. A ten můj sen mě vede tam, kam neomylně míří většina mužských diváků tohoto snímku - do fronty ke Stelle. Když zvládne tři chlapy denně, tak na mě dojde řada 18. 3. 2069. Navíc si myslím, že všichni nevydrží, určitě někdo umře a některým to zakážou manželky, takže by mohla být moje ještě o chvíli dřív. Už se těším. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Svižný akčňák, lze vidět víc jak 1, pak už to není ono...perfektní výkon M. Wahlberga, J. Stathama, E. Nortona a samozřejmě CH. Theron..... Nějaké chybičky jsem ale také našel: a) Při honičce v metru sjedou Mini do dráhy metra. Poslední auto (bílé Mini) trochu nabourá metro, což v následujících záběrech není vidět. Ani v okamžiku, kdy auta stojí a detaily aut jsou zřetelné. b) Při loupeži propadne trezor do vody a potápěči ho vybírají. Nahoře u hladiny ochranka pozoruje hladinu a po bublinách z dýchacích přístrojů ani památka. Záhada!!! c) Jak je možne, že ty mini vyskočí z kanalizace a dopadnou na předek, když mají v kufru několik kilo zlatých cihel? ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Sic má výrazně jiný příběh, je to naprosto totožný film s Dannyho jedenáctkou a navíc nejdelší reklama na Mini Cooper (a vůbec ne špatná, hned bych si jeden pořídil). Parta lidí s výtečnými schopnostmi ve svém oboru, geniální plán a loupež bez použití zbraní. Toť základní premisa, která se příliš neodchyluje od žánrového standardu. Sem tam vtipná scénka, sem tam nějaké to napětí, ale v podstatě jen chudá popcornová zábava. Ještě že je tam Jason Statham, a ještě že hraje skoro stejnou postavu jako v Kurýrovi. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Počas toho, ako sa auto so zlatom prepadáva pod zem, si môžeme v dave utekajúcich ľudí všimnúť Spider-Mana. (damine178)
  • Během natáčení bylo použito 32 vozů Mini Cooper. (109)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Nolan lanaří Deppa do sci-fi

Nolan lanaří Deppa do sci-fi

26.10.2012

Pořád není úplně jasné, jaký bude další režijní počin Christophera Nolana. Film Transcendence, o kterém je řeč, bude totiž „jenom“ produkovat (jak jinak, spolu se svou manželkou Emmou Thomas). Režii… (více)

Krvavý prachy Erica Bany

Krvavý prachy Erica Bany

13.10.2008

Oldschoolově zaměřený F. Gary Gray měl už touto dobou pracovat na pokračování Loupeže po italsku pod názvem The Brazilian Job, ale projekt se ne a ne odlepit od země. Místo něj teď Gray chystá pro… (více)

Reklama

Reklama