Reklama

Reklama

Loupež po italsku

  • USA The Italian Job (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vedená Johnem Bridgerem a Charliem Crokerem se skupina zlodějů chystá na poslední akci – vykradení pečlivě hlídaného sejfu v Benátkách se zlatými cihlami v hodnotě 35 milionů dolarů. Po úspěšné akci se ale jeden z členů týmu, Steve, hnán chamtivostí a žárlivostí, rozhodne nechat si všechno zlato pro sebe a zbavit se ostatních členů skupiny. Ve víře, že všichni ostatní jsou mrtví, se vrací do Los Angeles i se zlatem. Charlie a další členové ale přežili a zrádci se hodlají pořádně pomstít. Charlie sežene na pomoc nové členy do týmu, Johnovu dceru Stellu, která je specialistkou na sejfy, a Lyla, hackera. Přidají se k nim ještě „Levé ucho“, odborník na výbušniny, a řidič Rob. Nový tým má v plánu získat to, co jim po právu patří, a získat při tom pomstu. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (611)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tady je buď velkej provoz, provoz ve špičce nebo příšernej provoz." To totiž nejsou Benátky, kde se dá ukradený trezor odvézt i na gondole. Tohle je Los Angeles, kde se ničím jiným než Mini Cooperem tuna zlata odvézt nedá. A mě to hrozně baví, protože Charlieho parťáci nastoupili ve skvělé sestavě, přinesli mi dostatek pohodové zábavy a pak je tu ten problém. Myslel jsem si totiž, že svést Stellu bude snadné, protože jsem něco jako Hezoun Rob ... to jsem asi trošku přehnal, ale filmy jsou přece o snech. A ten můj sen mě vede tam, kam neomylně míří většina mužských diváků tohoto snímku - do fronty ke Stelle. Když zvládne tři chlapy denně, tak na mě dojde řada 18. 3. 2069. Navíc si myslím, že všichni nevydrží, určitě někdo umře a některým to zakážou manželky, takže by mohla být moje ještě o chvíli dřív. Už se těším. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Film začíná svižnou zlodějskou akcí v Benátkách a svižnou zlodějskou akcí také končí, jen ne v Benátkách, čímž dostává na frak nesmyslný název filmu. Ale smysl zde nedává více věcí, ono to vlastně ani nemá smysl řešit. Italian Job je odpočinkový film o hodných profesionálních zlodějích okrádajících jiné, zlé profesionální zloděje. Žánr ničím příliš neobohacuje, zato má příjemný soundtrack, pestré herecké obsazení (Ed Norton se nenechá zahanbit ani v podobně jednostranné roli) a adrenalinovou honičku s Mini Coopery. Uznejte, který film vám toho může nabídnout tolik? Jistě, nejeden, ale o to tu nejde, prostě snižte otáčky mozkových závitů na minimum a buďte připraveni na nebezpečně rychlou jízdu bez pásů. 80% Zajímavé komentáře: tron, choze, cheyene ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Opravdu dobrý heist movie s nadupaným obsazením. Další důkaz toho, že Jason Statham zvládne i neakční role. Celé je to dost vychytané. Příběh je převážně o pomstě a o tom, jak ji naplánovat a provést. Mark Wahlberg hraje šéfa celého týmu. Edward Norton zase nepříliš kreativního záporáka a Charlize Theron je okouzlující jako vždy. Škoda jen, že filmu chybí nějaký větší prvek překvapení. Ale jinak je to super film. "Já lidem věřím, ale nevěřím démonům v jejich nitru." ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Spolehlivá parta sympaťáků doplněná o bonus v podobě Charlize Theron, Norton jako další podrazák, skvělý benátský rozjezd, svižné tempo proložené občas lahůdkovými momenty a sem tam nějakou tou hláškou. Zkrátka nenáročná vydařená zlodějská pohodovka, která se objede bez laciných lákadel jako je obligátní sex, krev nebo samoúčelné filmařské kejkle. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Svižný akčňák, lze vidět víc jak 1, pak už to není ono...perfektní výkon M. Wahlberga, J. Stathama, E. Nortona a samozřejmě CH. Theron..... Nějaké chybičky jsem ale také našel: a) Při honičce v metru sjedou Mini do dráhy metra. Poslední auto (bílé Mini) trochu nabourá metro, což v následujících záběrech není vidět. Ani v okamžiku, kdy auta stojí a detaily aut jsou zřetelné. b) Při loupeži propadne trezor do vody a potápěči ho vybírají. Nahoře u hladiny ochranka pozoruje hladinu a po bublinách z dýchacích přístrojů ani památka. Záhada!!! c) Jak je možne, že ty mini vyskočí z kanalizace a dopadnou na předek, když mají v kufru několik kilo zlatých cihel? ()

Galerie (98)

Zajímavosti (31)

  • Hodinky, které má Charlie (Mark Wahlberg) v Benátkách pod vodou, jsou značky Casio, model G-Shock. Později nosí model Khaki Field od společnosti Hamilton. (kwaicheng)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 106,1 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 176,1 mil. (NIRO)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Nolan lanaří Deppa do sci-fi

Nolan lanaří Deppa do sci-fi

26.10.2012

Pořád není úplně jasné, jaký bude další režijní počin Christophera Nolana. Film Transcendence, o kterém je řeč, bude totiž „jenom“ produkovat (jak jinak, spolu se svou manželkou Emmou Thomas). Režii… (více)

Krvavý prachy Erica Bany

Krvavý prachy Erica Bany

13.10.2008

Oldschoolově zaměřený F. Gary Gray měl už touto dobou pracovat na pokračování Loupeže po italsku pod názvem The Brazilian Job, ale projekt se ne a ne odlepit od země. Místo něj teď Gray chystá pro… (více)

Reklama

Reklama