Reklama

Reklama

The Last

všechny plakáty
Krátkometrážní / Romantický
USA, 2012, 9 min

Obsahy(1)

Krátky romantický film rozpráva príbeh dvoch zaľúbencov. Dievča chce vedieť, koľko ich mal jej priateľ pre ňou a aké boli. On jej rozpovie príbeh, odpovedajúci na otázky Kto? Čo? Kedy? Kde? a Prečo? (Marek1991)

Recenze (17)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

No nejdřív jsem chtěla té holce dát facku, na co se to sakra ptá, ale pak slyšet to chlapské vyznání, hezké, když to nikdy neuslyším na vlastní kůži, tak aspoň snít :o) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsme mladí milenci, na které budeme my sami později vzpomínat." Při vyznáních lásky jsem se kdysi ztěžka dostával přes jednu holou větu, ale tady se Harry překonal. Tolik rozmazaného medu kolem pusy jsem totiž už dlouho neviděl ani neslyšel a jsem si takřka jistý, že tohle by si každá žena přála slyšet. Možná by si to i zasloužila, ale neznám chlapa, který by to dokázal. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Možná až příliš přeslazené a romantické, ale svým způsobem naivně hezké. O hodnocení budu ještě chvíli přemýšlet... 4*? 5*? ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Tak záleží na úhlu pohledu. Pro někoho to může být nádherné a dojemné a pro někoho nereálné a přeslazené. Já patřím bohužel spíše k té druhé skupině... :) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento krátky romantický film bol krajší než mnohé dlhé romantické filmy, povedal v krátkom čase viac než mnohé iné. Možno je to presladené, ale mi nepovedzte že v takých chvíľach rozoberáte nejaké nepríjemnosti, lebo väčšine vám to neuverím. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejkýčovitějších filmů o lásce, jaké jsem kdy viděla. Dávám plný počet, protože přesně taková láska je. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Uf desetiminutové vyznání by mě nejspíš přimělo k odchodu, dokonce i kdyby mi ho říkal Harry a dokonce i kdybych vypadala jako Shelby. A že to Harrymu seklo... ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete udělat silný dojem na svoji přítelkyni, pozorně se dívejte, naučte se to a procítěně jí to předříkejte. No a jestli to sama už neviděla, padne vám do náručí. Je to velmi pěkně vymyšleno i natočeno, možná až moc pěkně a působí to neuvěřitelně. To ale pro někoho nemusí vadit a tři hvězdy "pěknému" kraťasu jsou akorát. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

No co, možná to je sentimentální a trapně romantické, ale mi se to líbí! Závěrečnou tečku bych sice vynechala, případně vložila do úst hlavní hrdinky něco trochu originálnějšího, než opakování předchozího vyznání, ale to je z mé strany jediná možná výtka. ()

Reklama

Reklama