Reklama

Reklama

Containment

(seriál)
  • USA Cordon (neoficiální název)
Trailer 1
USA, 2016, 9 h 6 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

David Gyasi, Christina Moses, Chris Wood, Kristen Gutoskie, Claudia Black, George Young, Hanna Mangan Lawrence, Trevor St. John, Zachary Unger (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Policejní strážník Lex Carnahan (David Gyasi) je pověřen úkolem udržet klid v ulicích poté, co se uprostřed Atlanty rozšiřuje smrtelně nebezpečný virus a město je rozděleno na dvě půlky. Na tu zdravou a na tu kontaminovanou. Seriál je americkým remakem belgického dramatu Cordon. (geklon)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (27)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud by měl člověk nulovou nebo minimální zkušenost s nákazovými thrillery, tak by si seriál mohl užít, ale v opačném případě to příliš nejde. Containment je sice technicky zvládnutý a slušně zahraný, ale do žánru přináší naprosto nulovou invenci, což se dá přehlížet jen chvíli. Navíc asi v polovině série mi začalo připadat, že si tvůrci nevědí rady kudy kam a ta reckylace postupů začala nabývat na místy až nesnesitelné intenzitě. Další sezona by byla v tomto případě nošením dříví do lesa. 40% ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Skvělé téma. Kvalitní seriál s netradičním příběhem. Každý, kdo má rád toto téma bude určitě spokojen, i přes některé nedostatky. Seriál je totiž celkem natahovaný a každý díl se v podstatě řeší podobné věci. Co se týče 11. Dílu, tak ten mě celkem zklamal. V seríálech musí umírat hlavní postavy, aby se udrželo napětí a vážnost, ale že 3/4 jednoho dílu bude umírat postava, celá zakrvácená, vedle své rodiny a milovaných, je už natahované, depresivní a nechutné. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Začátek nastřelí bombastický apokalyptický výjev totálního chaosu, malátných nakažených připomínající zombie na každém čtverečním metru, armádu, která jim zoufale vystřeluje mozky z hlavy a totální rozklad všeho, co si člověk představí pod pojmem civilizace. Pak najede znělka s úvodními titulky, objeví se nápis "o několik dní dříve" a do šesté epizody se nestane vůbec nic. Je to zcela průměrný televizní seriál, který pokud by neměl za hlavní téma zákeřný virus, člověk by si ho spletl s libovolnou kriminálkou. 64% ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Tento seriál nevyzerá zle, nie je zle natočený ani nemá zlý príbeh. Ale za tie tri hodiny ma nedokázal dostať do bodu, že by som sa začala baviť. Započal vírus a za nasledujúce tri hodiny sme sa nedopracovali k absolútne ničomu čo by ma zaujalo, neexistuje pokrok, nič sa nerieši a tým pádom sú všetci nudní. Je to divné a často sa mi to nestáva, ale ja proste neverím, že ma to začne baviť. Vzdávam to a odmietam nad tým stráviť ďalší čas. Poslednú videnú časť ani nebudem hodnotiť, lebo ja vážne neviem ako. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Celá série 80% Kupodivu se mi to líbilo, i když na můj vkus tam bylo moc černochů a idylických smíšených partnerství. Alespoň že z Hnědoameričanů nedělali světce, jak to mají často v Hollywoodském scénáři. Koukám na komentáže, že někteří sledovali jiný seriál než já. Já sledovala drama lidí odloučených od přátel, rodin a čelících možné smrti. Nehledejte v tom gore, zombíky, mimozemšťany. Je to obyčejný zápas o život, který si komplikují samotní lidé. ()

Galerie (90)

Reklama

Reklama