Reklama

Reklama

Axe Giant: The Wrath of Paul Bunyan

  • USA Bunyan (neoficiální název) (více)
Trailer

Možná si pamatujete epizodu ze seriálu Simpsonovi s tulákem, který vyprávěl příběh o jistém přerostlém dřevorubci. Tento dřevorubec byl inspirován postavou Paula Bunyana, který je známý především v severní části Spojených států amerických. Samotný film pak pojednává o mladých delikventech, kteří dostanou poslední šanci, a to v podobě nápravného programu, který by měl otestovat jejich fyzickou a psychickou odolnost ve snaze nastartovat jejich ztracenou morálku. Program bude ale narušen běsnícím dřevorubcem, který se po letech vrací posílen nenávistí pramenící ještě z dob, kdy byl ze své rodné vesnice vyhnán do lesů. (Abes)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Fantasy slasher, kde sa sekajú hlavy, hax(n)e a iné časti ľudského tela a v ktorom sa nám predstavil možný nový kultový mäsiar v hororovom žánri. Predpoklady na to mal, jeho vinou že to skončilo nemastne neslane, to teda určite nieje. A tak sa môžme pokochať jeho znalosťami ľudskej anatómie a lovu. A kochať sa môžme aj skvelými amatérskymi CGI, ktoré filmu dodávajú neuveriteľné kúzlo (ne)realičnosti. ()

Ronaldo79 

všechny recenze uživatele

Po nepříliš zdařilém digitálním začátku opadlo mé očekávání v seriózní podívanou. Nezbývá mi nic jiného, než pochválit vzhled gigantózního dřevorubce a jeho sekery, která bezesporu rostla po jeho boku, jinak si neumím objasnit, kde ten ,,krasavec" sehnal sekeru takových rozměru, protože na zdatného kováře nevypadá. Chvilkami jsem přemýšlel i o vyšším hodnocení, ale to Gary Jones zamítnul, protože evidentně nízký rozpočet se musí využít na příšerné digi-gore. King Kongovský závěr potěší, ale předcházející ujíždění automobilem při zařazeném prvním rychlostním stupňi snímek málem degradovalo na odpad. Rezultát o něco lepší než nedávný mišmaš. ()

Reklama

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh "zabitý" nejenom nízkým rozpočtem, ale hlavně mnohými přehmaty, které by už srazily na kolena snad i "Céčkové" sci-fi. Ale pokud se to někdo z tvůrců této matlaniny pokoušel zachránit masakrem obří sekerou, pak se strašlivě přepočítal. Matlaninu bych poslala do propadliště filmových dějin, a režisérovi se scénaristou bych zákonem nařídila vyplatit všem divákům peníze nazpět... (částečná nadsázka). ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodové béčko, pôsobiace ako taký SyFy počin. Skupinka mladých delikventov sa pod policajným dohľadom vydáva stráviť verejnoprospešný víkend do miestnych lesov, kde však zistia, že desivá legenda o obrovskom drevorubačovi Bunyanovi je reálna. A musím povedať, že jeho vzhľad je našťastie vydarený a predstavuje dobrý základ, na ktorom je možné túto lesnú vyvražďovačku rozohrať. Nejde síce o niečo, čo človeka dokáže vystrašiť, prekvapiť či nadchnúť (aj keď niektoré úmrtia sú oku lahodiace), ale aspoň to bola sranda a byť to menej stereotypné a s lepším CGI, tak hodnotím vyššie. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Takovej miliónovej nápad, a takový mrzký provedení. No považte, pětimetrovej, znetvořenej, namakanej obr s oboustrannou sekerou masakruje teenagery v lese. Jak tady mohlo být veselo! A Robert Kurtzman se svou partou dělá masky a gore, no jé je. Jenže, to by tvůrci museli mít o dost větší rozpočet a trošku víc talentu. Tady se totiž jede výplach katogerie "cé", a je to zatraceně vidět. Připomíná to filmy od Asylum, včetně nadužívání směšných digitálních efektů. Co už, no. Gary Jones je trasher srdcem i duší, ví to o sobě, a naštěstí to bere s humorem a promítá to do nálady filmu, kterej je teda fakt hodně crazy. Furt se něco děje, mraky humoru, ironie, nadsázky a gore (i když často pohříchu digitálního). Paul Bunyan má úchvatnej design, je to krásný monstrum, sice smrdí gumou, ale vypadá zatraceně cool. No a ten vypečenej konec se zákrokem domobrany, ten mě velice rozveselil. Je to zábava, o tom žádná. Do černý ten film určitě nepatří. Make Axe Giant Blue Again! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Na dverách autobusu môžeme vidieť nápis "L'Etoile du Nord", čo v preklade znamená "Hviezda Severu". Jedná sa o oficiálne motto amerického štátu Minnesota. (beso74)

Reklama

Reklama