Reklama

Reklama

Final Girl

Trailer 2

Obsahy(1)

Skupina chlapců loví, mučí a zabijí v lese mladé dívky. Do jejich školy nastupuje nové děvče, které vypadá jako perfektní oběť. Netuší však, že dívka je trénovaný zabiják a její finální zkouškou je zabít tyto mladé vrahy. (beba789)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (112)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Malá miss Sunshine vyrostla. SIlně mi připomíná Evu Green. Občas je v záběru naprosto dokonala,ale ve výsledku zase tak hezká není a má trošku krysí ksichtík. Co se týče Posledního Grilu, líbily se mi hrátky se světlem, takovej ten rádoby retro look, jenže bohužel to je jen málo k tomu, aby ten film za něco stál. Lov v lese je super námět. Čtyři hošové v oblecích bezva nápad. Ale....ani kapka krve, ani jedinej záběr na rozkašenou hlavu šutrem. Nic. Prostě krysí ksichtík se nechá vycvičt, přijde, všechny zfetuje a sejme. Konec. Takže nemastný neslaný dvě. 30% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Krásna Abigail která byla neodolatelná ale pozor tahle kočka není k mání a tak chlapci kteří vymysleli krvavou zábavu narazily na ostrou kočičku. Co mi vadilo bylo to že film ve směs nepřinesl žádně brutální akční krve prolití a to přitom jeho nápad je skvěly a herecky dobře vybraný ale ve směs se moc neděje což je největší škoda filmu. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Nezábavný,podivnym stylem natočený nic,který ma půlku děsivě nudnou,a vzhledem k tomu ,že hlavní roli hraje děsivě odpudivá Abigail ,tak nemůže člověk čekat ani druhou půlku nějak divokou.Celý je to takový dementní,asi rejža chtěl točit art,ale nuda z toho tryská na všechny strany.Tyhla hovna splachuju rovnou i s počítačem do hajzlu.10%. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Abigail Breslin znám jako obtloustlou mladou herečku ze Zombielandu a tak jsem byl velice překvapen, vidět ji v takové kondici, která byla pravděpodobně její životní, jelikož zde byla skutečně překrásná. Nicméně dílo je ve všech ohledech průměrné. Příběh se může zdát originální, ale cíl nám je sdělen hned na začátku a my se ke konci dopracujeme hezky rovnou čarou bez jakékoli odbočky. Každopádně to na mě fungovalo. Jak už jsem zmínil předtím, naše final girl je moc hezká a dobře se na ni kouká, vraždící chlapci jsou fajn záporáci, kdy scénáristé našli inspiraci v A Clockwork Orange. A dokonce jsem nakonec i přišel na chuť soubojům a následnému zabíjení na drogách skrz nejtemnější strachy a obavy. Konec navíc ještě rozhodl o hvězdě. Zdaleka ne tak béčkové, jak jsem se obával. 60% ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Skupina mladíku si vyhlídnou nějakou dívku a tu pak v lese zabijí. Jednou si vyhlídnou mladou nádhernou dívku která se zdá na pohled jako každá ale není, je totiž trénovaný zabiják - Chvílemi mi přišlo že se ten film snažili natáhnou. Hudba na pozadí se mi hodně líbila. Scény na kterých byla vražda hodně slabé. Jako akčňák 4* a jako horor 3* ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulkami. (noelcoward73)
  • Natáčení probíhalo v Kanadě. (willy1)
  • Termín "final girl" alebo "posledné dievča" sa zrodil v počiatkoch žánru slasher, pretože poslednou, ktorá v týchto filmoch prežila alebo bola zavraždená, bolo veľmi často nejaké dievča. (beso74)

Reklama

Reklama