Reklama

Reklama

Final Girl

Trailer 2

Obsahy(1)

Skupina chlapců loví, mučí a zabijí v lese mladé dívky. Do jejich školy nastupuje nové děvče, které vypadá jako perfektní oběť. Netuší však, že dívka je trénovaný zabiják a její finální zkouškou je zabít tyto mladé vrahy. (beba789)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (112)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Takhle si představuji Hunger games :-) Final girl mi sedl hlavně barevně (jak píše EvilPhoEniX): čtyři sexy chlapíci ve smokingu, subtilní blondýnka v červených šatech s rudými rty a k tomu sekery, baseballky a les. Působivý byl i výcvik Abigail, který bych klidně snesla trochu propracovanější, protože na toho jejího učitele se koukalo velmi dobře. Myslím, že Final girl si neklade nereálné cíle a jako film, při kterém se nebudete nudit, vám ho klidně doporučím. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Skupina mladíku si vyhlídnou nějakou dívku a tu pak v lese zabijí. Jednou si vyhlídnou mladou nádhernou dívku která se zdá na pohled jako každá ale není, je totiž trénovaný zabiják - Chvílemi mi přišlo že se ten film snažili natáhnou. Hudba na pozadí se mi hodně líbila. Scény na kterých byla vražda hodně slabé. Jako akčňák 4* a jako horor 3* ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zábavnost "reverzní", totálně béčkové vyvražďovačky sice s přibývajícími minutami (a psychedelií) pomaličku klesá, ale vynikající premisa ji drží vysoko nad vodou. Jaká to lahoda, když partička arogantních "jupíků", z plezíru po lese honících a vraždících mladé dívky, dostane od jedné zdánlivě obyčejné, jenže pro podobné případy vytrénované jako likvidátor, nesmlouvavě přes držku. Psychologická hra na kočku a na myš se očividně vážně nebere, přestože sama sebe nijakým pomrkáváním nezlehčuje, akorát ta Abigail nepůsobí ve fyzické titulní roli dvakrát přesvědčivě. ()

jauzdu 

všechny recenze uživatele

Naprosto nevyužitý potenciál! Super námět, parádní práce se světlem a celkovou vizuální stránkou filmu, ale... Abigail se do role naprosto nehodí. Nechci tvrdit, že by byla oplácaná, ale do ženy vamp má daleko. Je na ní vidět, že je fyzicky nemotorná a ani jako herečka není příliš uvěřitelná. I přesto, že je její postava vycvičený zabiják, nemůžu se ubránit pocitu, že v některých případech koná naproti vší logice. Klučičí role super, jen je mi trošku líto, že jim nebylo poskytnuto více prostoru. Mimochodem, v tom jejich zapadákově si asi vůbec nevšimli, že jim nějak podezřele mizí děvčata. Škoda. Prosím předělat a natočit znovu! ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Krásna Abigail která byla neodolatelná ale pozor tahle kočka není k mání a tak chlapci kteří vymysleli krvavou zábavu narazily na ostrou kočičku. Co mi vadilo bylo to že film ve směs nepřinesl žádně brutální akční krve prolití a to přitom jeho nápad je skvěly a herecky dobře vybraný ale ve směs se moc neděje což je největší škoda filmu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulkami. (noelcoward73)
  • Natáčení probíhalo v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama