Reklama

Reklama

Mardock Scramble: Nenšó

  • Japonsko Mardock Scramble: Nenshō (více)

Recenze (3)

ravalah 

všechny recenze uživatele

Ty brdo, vubec jsem to nepochopil, ale vypadalo to pekne:) Asi je to nejaky druhy dil od neceho...musim se podivat i na zbytek.. zatim zvedave 3 hvezdy ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Mardock Scramble je o poznání méně akčnější, za to více promyšlenější na úrovni rozhovorů. Ne však jejich hloubkou. Spíše informacemi. První díl o poznání lepší, ale stále krásné dílo. 80% ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Méně akčnější a ukecanější, než-li díl první a celkově působí jako vysvětlovací výplň, mezi počátkem a vrcholem trilogie, která má za cíl jen a pouze vysvětlit určité motivace postav (hleďme, on ten padouch působí skoro sympaticky) a ukotvit fikční svět samotný (tady se sluší upozornit, že jsem ještě třetí díl neviděl, takže nevím, zda je tomu opravdu tak, nebo je to jen výplod mé choré hlavy). Nicméně je to dobře natočené (dokonce i scény z casina, pro mě nepřitažlivého prostředí), pořád to skvěle vypadá a navíc je tu pár zábavných bizarností, jako když homosexuální pár tvoří člověk s delfínem, kteří jsou zároveň sourozenci (tentokrát jsem si to nevymyslel, fakt!). ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama