Reklama

Reklama

Mardock Scramble: Haiki

  • Japonsko Mardock Scramble: The Third Exhaust (více)

Recenze (3)

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Rozprávanie sa snaží diváka učiť čo je dobré ale taktiež trochu pridáva hĺbku kde je jej len málo. Druhú časť nebudem hodnotiť lebo sa mi zdá, že stačili dva diely. Príbeh je silne naťahovaný a myšlienky opakované. Pozerá sa na to ale dobre ale bez silnejších emócií a anime špecifického mravčenia. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Mardoct Scramble uzavírá detektivní zápletku. První polovina filmu se odehrává v casinu s hrou Black Jack (alespoň myslím) a jsou zde vcelku zbytečně rozvykládávány nějaké aspekty žití a bytí. Druhá polovina je akčně položena, ovšem na první pohled vcelku uspěchána. Mystično z prvního dílu se vypařilo a zůstává zde tedy "jen" velmi podařený akční snímek s rádoby hloubkovými rozhovory. Na úrovni druhého dílu, avšak velmi milé zakončení třídílné série. 80% ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Bohužel, tohle finále trilogie je zároveň jeho nejslabší části, i díky tomu, že první půlka se odehrává v kasinu při hře v poker, což za prvé není moc zábavné a za druhé tu zoufale nefungují hypertupé pokusy o hluboké myšlenky (buď sama sebou! Musíš cítit karty!). Druhá část je naštěstí o dva levely výš, některé pasáže jsou přímo skvostné (prozkoumávání myšlenek), ale samo akční finále je, buddhožel, jen průměrné, postrádající emoce (ty se dostaví o pár minut dřív), byť technicky výborné. Série, ve které vystupuje homosexuální delfín, nebo myš schopná morfování do palných zbraní by měla mít rozhodně zakončení jiné, lepší, bizarnější. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama