Reklama

Reklama

Prsten Věčnosti

(studentský film)
  • angličtina The Ring of Eternity
Trailer 1
Krátkometrážní / Fantasy / Dobrodružný
Česko, 2012, 23 min

Obsahy(1)

V temných dobách plných chaosu a násilí zazářila láska mezi krásnou princeznou a statečným dobrodruhem. Avšak když princeznu unesl ďábelský černokněžník, musí se její vyvolený vydat na strastiplnou cestu, na jejímž konci čeká životní štěstí, nebo smrt. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (8)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Láska bolela, bolí a bude bolet a český student o ničem jiném točit nebude nikdy umět :D Další z těch studentských filmů natočený s dobrým vizuálním zpracováním, technicky spíš průměr, ovšem hodně zdařilá výprava a kostýmy, příběh trochu originální a trochu kýčovitý.Pekař to rozjel výborně, našli se vtipné i vážné scénky, které měli sílu, ale čím víc stopáž ubíhala tím míň Pekař přelíná mezi dvěma světy a konec vyšuměl do prázdna a dal mi pocit zase odbyté a nedotažené práce.V rámci studenských prací to je ale zdařilej kousek.Pro příště vynechte prosím vás to herecké "eso" Balcara, začínám na něj bejt tak trochu alergickej.55% (Klapka 2013). ()

easaque 

všechny recenze uživatele

2* Tenhle studentský film je obsahově na větší úrovni než mnohé vánoční pohádky, i když se s nimi nemůže srovnávat herecky, či ve výpravě. Přesto docela hezky propojuje současnost s historickým přístupem, kdy se za svou vyvolenou sváděl jiný druh boje. Přesto to však nemůže vytáhnout ani na 3 hvězdy [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já chci, aby mi Martin Stránský četl pohádky, jinak vážně neusnu. Prolínání dvou úrovní, herní a skutečné, byl moc dobrý nápad. Ta herní mi přišla mnohem lepší než ta reálná. Také jsem tam poznala pár mých oblíbených míst. Naše Jezírko v Prokopáku vypadá moc dobře. Že jsem si ho ještě nikdy nenafotila. Asi pro oči nevidím a nevím, jaké krásy mám za barákem. Hm, a plácek před hradem Okoř neslouží jen na fesťáky se šťávou. Ta zřícenina taky vapadala moc zajímavě. Nedivím se, že si ji filmaři vybrali. Je to dost zvláštní místo. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Pár neskutečně vtipných momentů, u kterých jsem vzpomínal na ty stovky hodin, které jsem strávil spolu s bezejmenným hrdinou v Gothic I & II, dobře natočený vizuál, bez hany zvládnuté souboje, dobrá kamera i kostýmy, snad jen ti herci by mohli příště hrát lépe než jako členové ochotnického spolku divadelníků v horních Kotěhůlkách (Černý rytíř). Skoro zamrzí, že místo téhle věci nebylo natočeno regulerní pohádkové fantasy, ale což, i takhle je to dobré a pointa je když ne neočekávaná, tak alespoň dobrá a zajímavá. Během psaní tohoto komentáře nebylo zraněno žádné zvíře. Zde sledovat se dá. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama