Reklama

Reklama

Pohřbeni zaživa

(TV film)
  • Česko Pohřbeni zaživa 2 (více)

Obsahy(1)

Celých deset let už kolují pokojným americkým městečkem podivné pověsti o tom, že Clint Goodman vstal z hrobu, aby zabil svou nevěrnou manželku a jejího milence, doktora, který obstaral jed k jeho otravě. Nyní, jak se zdá, se historie opakuje. Když mladá Laura Riskin zdědí značný majetek, doufá, že s manželem Randym konečně budou tou správnou rodinou. Randy má však zcela jiné plány a společně se svou cynickou milenkou Lauru zavraždí, zmocní se dědictví a společně začnou žít nový život v přepychu. Jenže mrtvá manželka ještě neřekla své poslední slovo. Víko rakve se otevírá a zhrzená Laura se vrací do našeho světa. Na své cestě pomsty potkává i tajuplného cizince, jehož posmrtné zkušenosti jí nyní přijdou obzvlášť vhod. (Řitka video)

(více)

Recenze (17)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Darabontovho príbehu začína takmer tam , kde pôvodný film skončil a menšiu úlohu tu hraje aj hlavná postava z neho.Škoda, že sa tvorcovia nesnažili vytvoriť niečo originálnejšie. Hlavu si príliš nelámali a otrocky okopírovali scenár, vymenili postavy a divák pozerá vlastne to isté. Aké ponaučenie z toho vyplýva? Ak ste videli Darabontov prvý diel, využite svoj voľný čas inak a filmu sa vyhnite. Film 50%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušné pokračování původního filmu. Stejně napínavé a s podmanivou atmosférou, byť vlastně jen znovu přežvýká zápletku prvního filmu, Právě tohle ale vnímám jako pozitivní stránku, i přesto, že ne originální, ta atmosféra tam je pořád. Obsazení je vcelku zajímavé. Sympatickou Ally Sheedy jsem celý film nedokázal zařadit, ale byla mi hrozně povědomá, a ejhle, ona hrála ve Snídaňovém klubu. ()

Reklama

TO 

všechny recenze uživatele

Ally Sheedy je svým nevěrným manželem a jeho milenkou otrávena a pohřbena. Jed však přestane působit a ona se s pomocí chlápka z prvního dílu vyhrabe a připraví oběma drsnou pomstu, tentokrát na lodi. První díl byl o něco lepší, závěrečná pomsta byla zajímavější, ale na to, že jde o televizní film z 90. let ještě i tenhle skorohoror celkem ujde. Trocha napětí je ve filmu po celou dobu stopáže a ani režie slabého herce Tima Mathesona neurazí. Samozřejmě se nejedná o nic zvláštního, prostě obyčejný tv film, který jsem si v devadesátém sedmém půjčil jen kvůli Ally, ale nenudil jsem se. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Když je pokračování nějakého filmu podařené, respektive když mě baví a dobře se u něho zrelaxuju, nemám pak problém s tím, když je to pokračování zároveň i pouze prachsprosté a nenápadité obšlehnutí/vykradení dílu prvního (což je i tenhle případ). Zvlášť když v něm hraje jedna pěkná hubená zrzka. Pomsta je opět mile sadistická, její podoba tentokrát i o něco uvěřitelnější... I když (SPOILER) rád bych teda viděl, jak by taková hubená zrzka vydrásala dva dospělý lidi z garáže, někam je naložila, převezla a pak ještě přenesla do kajuty na palubě jachty. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Druhe pokracovanie nestalo za nic. Uplne sklamanie, ktore je citit vsade. Mne to nejako nesadlo a bol som z toho sklamany. Pomsta zo strany tej zeny bola nudna a nie moc zdlhava. Nejako mi to rychlo preblesklo a bol coskoro koniec. Pocas celeho filmu sa toho moc neudialo a zakomponovanie hlavnej postavy z jednotky len bola slaba narazka, aby to film dohnalo dopredu k sledovanosti. Nic moc film. Raz pozriet a rychlo na film zabudnut, taky dojem som mal z toho filmu. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama