Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cayce Bridgesová ako žena s telepatickými schopnosťami pomáha polícii a identifikuje vrahov na diaľku. Potom však prichádza šok – zistí, že istá vrahyňa ovláda podobné schopnosti ako ona a stopy všetkých svojich zločinov chce zvesť práve na ňu. Podarí sa jej ubrániť? Začína sa súboj medzi dvoma mozgami s rovnakými jasnovideckými schopnosťami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Nenápadný a zabudnutý thriller ako vystrihnutý z deväťdesiatych rokov. Začalo sa to celkom dobre a tvorcom sa darilo držať napätie aj atmosféru na pomerne vysokej úrovni, minimálne v prvej tretine stopáže. No s pribúdajúcimi minútami príbeh začína nudiť, tempo upadá a posledných 20 minút som už len prezíval. Čo je u takéhoto typu filmu presný opak toho, čo chcete dosiahnuť. Za pár dní už ani nebudem vedieť, že som to videl. 35 %!! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad na horor/krimi, telepatka má chopnosti vidět vraha při činu, jenže její schopnosti jí začnou sami dohánět k šílenství, když jeden pachatel umí to samé a začne jí pronásledovat a číst jí myšlenky nahlodávat zevnitř a ještě k tomu jí pronásleduje. Ted jde jen o to kdo z nich bude ten krok ve předu. Má to temnou ponurou atmosféru, která graduje na ruském kole. ()

Reklama

TO 

všechny recenze uživatele

Telepatka pomáhá policii tím, že identifikuje vrahy na dálku. Celkem napínavý thriller, dobrý nervák, podobných kriminálek je v televizi mnoho, ale tahle není špatná. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Klasické téma - jasnovidka vidí činy sériového vraha a ten jí dostává na kobylku. Viděl jsem to i lépe (např. Oči Laury Marsové), nicméně seriálový tvůrce Rockne O´Bannon to ve svém režijním debutu zvládl bez většího průšvihu. Vraždy v modrém rozplizlém filtru nepotěší, ale sympatická Ally Sheedy, kterou mám rád od dob Čísla 5 to táhne a celkově jde o poměrně napínavý thriler/horor. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama