Reklama

Reklama

Paul Voigt, úspešný zamestnanec agentúry Happy End , ktorá pomáha párom rozísť sa rýchlo a dôstojne aj v komplikovaných situáciách, si nečakane skomplikuje svoj vlastný život, keď zachraňuje zúfalého klienta pred samovraždou a zároveň príde o vlastnú priateľku Natalie. Zrazu sa musí zamyslieť nad zmyslom svojej práce a kariéry, o svojej vlastnej láske a vzťahu. Paul snaží pomôcť svojmu klientovi Totovi Kuhlmannovi, s ktorým sa rozišla priateľka Kati a vyhodila ho na ulicu. Paul prichýli čerstvého bezdomovca Tota v svojom dome a zamestná ho ako šoféra v agentúre. Keď Toto zachráni Paulovi život pred streľbou rozzúreného otca nešťastnej klientky, stanú sa z nich priatelia, ale vzájomná úprimnosť a následne odhalené tajomstvá im prevrátia profesionálne aj súkromné životy hore nohami. Do hry sa opäť vracajú ich bývalé priateľky Natalie a Kati s jej dcérkou Jenny. Obaja musia prehodnotiť svoje súkromné životy a znova popremýšľať o svojich stratených láskach a vzťahoch. (TV JOJ)

(více)

Recenze (16)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Vtipná i vážná pohodovka, ze které sálá optimistický náboj.;Podobná německá komedie, jaké točí Til Schweiger. Působila na mě trochu jako Všechno nejlepší!. Říkám jim film s blbecm (případně opruzem), je to něco na způsob Blbce k večeři. Zkraje byla vtipnější; scéna se špekounkou, lezbičkama a autem byla trochu přehnaná. Ale jsem moc rád, že Matthias Schweighöfer. podobně jako třeba Til Schweiger, ukazují, že německá nenáročná tvorba nemusí vypadat jako ty braky, co plodí Pilcherová. # A mimochodem, ve filmu není ani zmínka o Paulových rodičích, jak tu tvrdí Jocker94. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh *** | hudba **** | humor * | akce * | napětí – | pustil bych si znovu *** ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Jeden dobrý přítel mi řekl: "Láska není nic pro zbabělce." ...Jak se s někým rozejít v klidu a hlavně s citem zařídí rozchodová agentura Happy End. Občas se to sice neobejde bez modřin a pořádný dávky adrenalinu, ale to už je riziko povolání. Milan Peschel v roli citlivýho, mírně praštěnýho Tota, učitele tance a experta na vztahy neměl chybu. :-) Němci opět příjemně a vtipně zaperlili. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Neviem,ze ako to Nemci robia,ale oni vedia velmi casto pohladit moju dusu a podarilo sa im to aj v tejto komedii,vtipna,mila,pohodova a aj trosku dojemna zalezitost so sympatickym Matthiasom Schweighoferom,ale i podarenym Milanom Peschelom,obaja boli skvela dvojka,ktora ma vyborne pobavila aj napriek tomu,ze som to videl s titulkami,kedze s dabingom sa mi to nepodarilo najst,spokojnost nadovsetko...:-) ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Paul svědomitě vykonává práci zaměstnance agerntury, která pomáhá párům bezbolestně ukončovat vztahy. Celkem se mu daří, až do chvíle, kdy narazí na Tota, který se s rozchodem se svou vyvolenou a s náhlou samotou nehodlá smířit. Pověsí se na Paula a rozjede tak kolotoč více nebo méně komických situací. Nejzábavnější a nejvtipnější je přibližně první třetina příběhu, pak už to s humorem jde trochu z kopce, i když jsou oba hlavní přestavitelé opravdu velcí sympaťáci. Možná by filmu slušela o něco kratší stopáž. ()

Holubicqa 

všechny recenze uživatele

Výborná, vtipná komedie s vážnými momenty. Německá tvorba se vážně zlepšuje, Matthias předvádí skvělý herecký výkon, když se rozzlobí, jde z něj vážně strach. :)) Milan Peschel a jeho psí oči dostanou snad každého a je krásně ulítlý. Bavila jsem se od začátku do konce, sice trochu předvídatelného, ale i tak velmi milého. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama