Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední díl série Hellsing, ve kterém se odehrává osudový souboj mezi organizací Hellsing a Millenniem. (Hem.m)

Recenze (20)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže to všechno jenom kvůli poražení Alucarda? No budiž, ale těch keců, bože, těch keců. Naštěstí je přerušují dva perfektní (byť krátké) akční výstupy skvělé Seras (plus nepřehlédnutelná prezentace jejích bílých kalhotek na závěr) a vcelku osvěžující mi k mému velkému překvapení přišel i návrat infantilních, karikaturně nadrásaných "humorných" skečů v dostatečně obšírném epilogu. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako celek parada, posledni dil trochu zklamanim, coz asi doslo vsem, co si otevreli tuto webovou stranku, kdyz cela deseti-dilna serie ma okolo 90% az na tento dil..Opravdu trochu skoda, ze se posledni kousek nezredukoval a neprilepil k tomu devatemu. Vsechno dobre z toho totiz tak nejak vyprchalo, diky vcelku bezduchym kecum, na ktere asi priznivci po vsem tom krveproliti moc naladu nemaji.. ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Značné sklamanie. Kultový Hellsing sa po dlhých šiestich rokoch konečne dočkal epického zakončenia spolu s desaťtisícmi fanúšikov po celom svete... aby sa najviac prejavili známe neduhy a pridali sa stovky ďalších. Celá druhá polovica je úplne zbytočná a uťahaná, epilóg je dlhý ako týždeň pred výplatou, Maduka sa správa ako idiot a všetky postavy pôsobiace dojmom skutočnej zraniteľnosti, vrátane Integry, si z vážnych zranení nerobia nič, odohráva sa tu len jeden jediný súboj, ktorý za to skutočne, umelé nedotiahnuté myšlienky, minimum Alucarda, a už ani tá kontroverzná a nekompromisná brutalita nie je, čo bývala... Tretia hviezdička za fantastický súboj s Kapitánom Guntsche - Vlkolakom (mimochodom perfektné stvárnenie animácie spirituálneho vlka), odhalenie, čo je vlastne Major zač a dotiahnutie príbehu do finále, plus jeden vtipný moment v epilógu a smrť všetkých tých bastardov. Hip, hip,.. vlastne nie, nie je nad čím výskať. ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kupodivu celkem vlažné zakončení jinak vynikající série. Za těch 65 minut se tam v podstatě nic zásadního nestane. Postavy jen mluví a mluví... navíc jsou jejich dialogy z velké části naprosto zbytečné a dost nudné. Když se konečně někdo vykecá, tak chcípne za 3x kratší dobu než co tam prožvaní a to je v podstatě celá náplň epizody X. I ty souboje jsou tentokrát dost slabé a to i přes fakt že Seras tentokrát využívá naplno svůj upírský potenciál. Velká škoda, mohl to být závěr o kterém bych všem nadšeně vyprávěl, tak je to spíše jen jako malá tečka za velkou sérií. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ten závěr mohl být tedy mnohem lepší, to ať se na mě nikdo nezlobí. Ono bylo pěkné sledovat finální souboje a umírání důležitých postav (těch co zbyly až do finálního dílu) – boj vlkodlaka se Seras byla lahůdka, Alucardův konec brnkání na nervy, ale ty zbytečné kecy ve druhé polovině – naprostá zbytečnost. Jasně chtěli to udělat co nejvíc dramatické, ale všeho moc škodí. „Happyend“ v závěru už byl jen udobřením s těmi, jenž sledovali celou sérii. V mých očích lehké zklamání, mohli z toho vyždímat mnohem více… ()

Galerie (57)

Reklama

Reklama