Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Anthony Edwards (Pohotovost) a Linda Fiorentino (Muži v černém) hrají hlavní role v této napínavé komedii. Jonathan Moore (Edwards) je plachý student zvěrolékařství na Kalifornské univerzitě. Zároveň je šampiónem ve školní paintballové hře Dostanu tě. Na prázdninách v Západním Německu podlehne svodům starší ženy, erotické a tajemné Sashi (Fiorentino). Z té se ovšem záhy vyklube opravdový špion! Když se Jonathan vrátí domů do Los Angeles, má v batohu podezřelou roli filmu a za zády agenty KGB! Rázem se ocitá v realistické verzi své oblíbené hry Dostanu tě! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Davis81 

všechny recenze uživatele

Špionážní filmy mám rád. Tohle je sice takový dost odlehčený....naivní....komediální, ale má to náboj. Cestování L.A., Paříž, obě části Berlína, slovně i tehdejší Československo, Praha. Přízvu agenty samozřejmě český nebyl, znělo tu rusky. Samozřejmě ta část ve východním Berlíně se natáčela na západní straně. Jinak to asi tehda nešlo. Je tam i pár "bot", např. ALDI v záběru východní části, nemyslitelné, ale OK. Mě ten film dobře bavil. ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Nie príliš známa "špionážka" spomedzi jednoduchších, kde nie sú nijak príliš vyhrotené či emotívne zvraty, celé sa to nesie v takom pokľudnejšom tempe. To však plynule súvisí aj s tým, že to v podstate nemá akúkoľvek možnosť nejak výraznejšie zaujať a spadá to teda do kategórie oddychoviek, kde však taktiež nijak nevyniká. Ak to mala byť najmä komédia, tak tých humorných prvkov tam bolo príliš málo a vlastne ani neboli dostatočne humorné, čo sa týka romantickej línie, tak tam platí prakticky to isté, no a ako plnohodnotný špionážny film sa to brať proste nedá, to mi musíte dať za pravdu. Každopádne ak sa zmierime s tým, že ide o akýsi mix tohto všetkého, pozerať sa na to ešte relatívne dá, i keď to nie je nič extra a kvôli tej všadeprítomnej naivite (študent poľahky prekabáti ako agentov KGB, tak aj CIA) som sa viackrát musel chytiť za hlavu, čo sa nám to zasa snažia vtlačiť do hlavy... Film na jedno použitie. 2/5 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud o nesmělého studenta zavadí svým svůdným pohledem vyzrálá kráska, tak je jasné, že mladý muž začne přemýšlet svým ztopořeným orgánem a splní jí každé přání. Takže vzhůru s batohem do východní části Berlína a následně s paintballovou pistolí na agenty všech světových agentur. Tohle prostě nelze brát vážně, ale jistou dávku zábavnosti a ženské krásy jsem v tom určitě našel. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ptákovina na entou, ale zábavná! Většinou dávám takovýmto věcem maximálně jednu hvězdu, ale tohle byl takovej masakr, u kterýho jsem se bavil od začátku do konce, že nemohu jinak. S akčním filmem to v podstatě nemá moc společného, jedná se o čistou komedii, která se nebere vážně. Plus krásná Linda Fiorentino a ta úplně závěrečná střela do zadečku vnadné studentky, to jsem se mohl pochcat smíchy. PS. Znáte ten o tom vysokoškolském studentovi, co sám dostane 4 agenty KGB? Ne? Tak koukněte na Gotcha! ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Další nacionalisticky téměř nepříjemná záležitost, kterak chrabrý americký studentík zvítězí nad profesionálními agenty KGB. KOUSEK DĚJE: tím, že je postřílí uspávací pistolí. Navíc samozřejmě skončí v náručí s americkou špionkou a ne někde v zaostalé Evropě s dívkou z jakéhosi prapodivného Československa. /15. 5. 11:/ ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama