Reklama

Reklama

Rodinné šperky

(TV film)

Obsahy(1)

O nevěrném manželovi a velmi originálním potrestání jeho milostných spádů... Manželka (J. Boušková) odjíždí na tři týdny do lázní a muž (Z. Žák) se hned vypraví do baru. Seznámí se tam se dvěma dívkami (T. Kostková a V. Včelná) a po veselém popíjení si je odvádí domů. Ráno se probudí, v bytě je nepořádek, dívky pryč a s nimi i ženiny šperky. Soukromý detektiv Souček (L. Vaculík) se chopí vyšetřování s plnou vervou… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

honajz 

všechny recenze uživatele

Další bakalářský příběh, kde je záletník potrestán svou nepořádností... Opět, podobně jako u Svědectví, podivný smysl pro humor, jenž tentokrát přehrává Lukáš Vaculík. Ale v tomto příběhu je vidět, jak už má Strach vynikající obrazové vidění, protože dokáže ve spolupráci s kameramanem vytřískat z chudičké výpravy, co se dá. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pointa celého příběhu je pochopitelně to nejlepší na něm. Ovšem Zdeněk Žák a jeho trapné vtipy alias seladon byl taky nezapomenutelný. Nutno dodat, že stupidita soukromého detektiva by mi přišla značně přehnaná, kdybych nevěděl, že je to pravda. Bohužel úplně poslední scéna zkazila celkový dojem, protože mi to moc rozum nepobral. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Slušně originální bakalářská povídka o proutníkovi, kterému odjede manželka do lázní. Při jednom lovu na mladice se mu ztratí rodinné šperky. Proto si najme soukromého detektiva Lukáše Vaculíka, jenže ten má velmi zvláštní metody pátrání. A nakonec přijíždí zpět z lázní manželka, která drží trumfy v rukou. Škoda jen trochu zvláštního konce. Hudební režie: Miloš Holeček ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama