Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediální příběh o znovunalézání lidských vztahů je prvotinou mladého režiséra Jiřího Stracha. Citlivě napsaný příběh o muži, který je upoután na invalidní vozík a nachází k odvahu k novému životu, je víc než prostý prvoplánový záznam dramatické situace a svědčí o talentu autora Martina Šafránka pro mikropříběhy všedního dne. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejednalo se o klobouk širák, jak jsem si myslel. Celkově příběh neublíží. Sledujeme komorní tápání, co s velikou a nevratnou změnou v životě udělat, když chci pro protějšek to nejlepší, byť jsou ty názory v důsledku protichůdné. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malá životní pohádka o vztahu mladé ženy a chlapa na vozíčku, kteří žijí zakukleni v jednom bytě, aniž by si vyříkali to zásadní - co od života vlastně chtějí. A pak stačí jeden večírek a jedna návštěva hospody a je vymalováno. Hudební režie: Miloš Holeček ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach ano, jedna z bakalářských povídek. Z tématu toho moc vytřískat nešlo, ale přesto popůlnoční "honička" městem má své kouzlo. Navíc tu pohromadě jsou mé oblíbené herečky (Eva Horká a Kamča Špráchalová) a i Honza Potměšil má slušnou roli. Solidně odvedený profesionální standard, kde nešlo nic víc s námětem udělat. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama