Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice vyšetřovatelů hledají ztraceného studenta a vejdou do jeho domu, kde naleznou sbírku videokazet. Na kazetách jsou děsivé záběry a vyšetřovatelé si spojují souvislost mezi kazetami a jeho zmizením. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

kingik 

všechny recenze uživatele

Vhs meet dvd aneb z extrému do extrému. Šlape to až do poslední povídky s mimozemskými únosy, která je nepřehledně natočená, ale hraje v ní přitažlivá prcina Samantha Gracie. Hodně krve, zběsilostí, šíleností a vše zabaleno, jako fajn hororový dáreček jen pro otrlé diváky. Je to neskutečný atak na pět divákových smyslů. Mé hodnocení: 90% ()

Khalesi odpad!

všechny recenze uživatele

Holy shit ! Netuším, čo ste všetci hulili, ale ak sa tak dívam na vaše komentáre a hodnotenia, musel to byť hodne dobrý matroš. Inak si totiž neviem vysvetliť, že takáto sračka zožala viac ako 60%. Neskutočne ma iritovala rozkývaná kamera a blikajúce svetlá, nehovoriac o tom, že nič nesúviselo s ničím a než som sa aspoň čiastočne zžila s jedným príbehom, už bol ten tam a šupli tam ďalší, takže to na mňa pôsobilo, len ako veľmi podpriemerná zlátanina. Nepomohol tomu ani drak s hlavou capa, ani mimozemšťania a korunu tomu nasadil záber na zakrvácaného umierajúceho psa ! Potom, že nám mládež degeneruje. Niet divu, ak jej servírujeme úchylné hovädiny tohoto druhu. Pre mňa čistokrvný ODPAD ! ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce po všech stránkách zlepšení, což pro mě tedy bylo obrovské překvapení. Příběhy mají výrazně propracovanější a zajímavější obsah a jejich aktéři nejsou protivní retardi, obraz je kvalitnější a kamera se většinou o něco zklidnila. I hlavní "spojovací" dějová linie o dvojici pokoutních slídilských filcek se vcelku povedla. Skvělá byla povídka č.2 o zombiích, z té by mohl být parádní celovečerák, ať už v takovémhle lehce nadsázkovém a úsměvném duchu, nebo zahraný na vážnější a brutálnější notu. Ovšem naprosto kulervoucí je 3.epizoda o jisté ďábelské indonéské sektě se šíleným pedofilním guruem v čele. Škoda jen epileptické kamery v závěru. A škoda i slabé čtvrté povídky s nepůsobivou home invasion emzáků a kňučícím čoklem. A propos co takhle třeba začít točit FFka aspoň moderními smartphony se stabilizátorem obrazu? ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Viděno va Varech při půlnočním promítání a musím říct, že jsem takovou jízdu vůbec nečekal. Film slepuje dohromady příběh Tape 49, který je opravdu jako takový můstek mezi všemi a jinak ho ani nelze brát - docela bizarní zakončení. Vše začíná Phase I Clinical Trials a je o muži, který po nehodě od doktorů místo oka "dostane" kameru a začně vidět nevšední věci ve svém bytě. Jako otvírák to poměrně funguje dobře a diváka naladí na děsivou scenérii. A Ride in the Park nabídne takové odlehčení, kde mladík nasadí svoje GoPro na přilbu a hodlá se na kole projet parkem. Narazí ovšem na zombie, které ho nakazí a vy tak sledujete vše z pohledu chodící mrtvoly, která má neustále hlad. Velmi originální nápad a moment, kdy vpadne nakažený mladík na dětskou párty je vtipný. Safe Haven je už opravdu drsný sousto, které graduje takovým způsobem, že jsem byl napjatý jak struna na kytaře a vše je dotaženo ad absurdum. Začátek se tváří nevinně až se to nakonec zvrhne v démonicko sektářskou řežbu. Děsivé! Slumber Party Alien Abduction je finále a na mě v kině působil jako to opravdu poslední, co jsem chtěl vidět, protože nevím jestli bych to dál zvládnul, vysvětlím... :-D Většina lidí tu o něm píše jako o nejslabším, ale to dle mě nejde říct tak jednoznačně. Kamera je sice dost rozstřesená, protože je umístěná na psovi, ale od toho je to přeci found footage horror a ten přeci na tom stojí ne? Nechápu proto to neustále stěžování na epileptické záběry kameramanů. Na mě ta silná dezorientovanost působila atmosféricky a když si k tomu připočtete ten hlasitý zvuk v kině, složený z velmi nepříjemných ruchů, dost drásajících ušní bubínky, musel jsem v pár momentech si zacpávat uši a odvracet pohled. Neříkám, že byl příběh nejlepší, ale v ten moment to bylo logické vygradování všech sekvencí a já se po skončení cítil jako po jízdě na horské dráze. Celek je působivý a byl to vskutku nevšední zážitek. Líbilo se mi to víc než jednička. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V/H/S 2 lieta vo viacmenej rovnakých kvalitatívnych výšinách, ako vynikajúci predchodca. Prvé dve ´´pásky´´ síce niesu dejovo to najlepšie, ale remeselne sú spracované opäť na vynikajúcej úrovni ( tie kamerové vychytávky fakt nemajú chybu ). To pravé hororové ale príde až s poslednými dvoma príbehmi, ktoré sú viac než podarená hororová zábava. Strašidelné, zimomriavkové. Táto anthologhy séria sa pre mňa stáva jednou z najlepších žánrových počinov tohto desaťročia. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Pracovní název filmu byl S-VHS. (Terva)
  • V příběhu číslo 1 je muži do oka implantována kamera, avšak součástí záznamu je i zvuk, přestože mikrofon součástí implantátu nebyl. (ROASTER)
  • Natáčení probíhalo ve Frederick County v Marylandu. (Terva)

Reklama

Reklama