Reklama

Reklama

Osudové léto

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Krásná Anne Marie Chadwicková žije na Havaji. Zbožňuje surfování a poslední roky se snaží tvrdě trénovat, aby získala prestižní cenu v turnaji Pipe Master. Je to jedna z nejnebezpečnějších a nejtvrdších surfařských soutěží, která až dosud byla výhradně mužskou záležitostí. Její život není jednoduchý, stále se těžce vyrovnává s tím, že ji před lety opustila matka, která jí nebyla oporou na cestě dospíváním, a navíc jí nechala na starosti její mladší - a poslední dobou poněkud problematickou - sestru Penny. Společně se svou sestrou a svými dvěma nejlepšími kamarádkami Lenou a Eden, samozřejmě také nadšenými surfařkami, bydlí ve skromném domku na pláži a všechny tři pracují v blízkém přepychovém hotelu. Práce není nijak zvlášť výnosná, ale zato jim nabízí poměrně pružnou pracovní dobu. Surfovat tak mohou vždy, když jsou vlny a optimální podmínky. Do jejího života ale vstoupí láska a dívka stojí před osudovou volbou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Sedím si takto v autobuse z Rigy do Tallinu a hľadám nejakú oddychovku. V mobile mám len samé vážne veci, takže siahnem po mojom leteckom priečinku. A tam táto bomba! Teda, je to skôr také popoluškovské liečenie mindrákov, šmrncnuté uhľadenou romantikou. Postavy ploché, jak surfovacie prkno, ani tie baby neboli moc pekné, a čo je najhoršie, zlyháva to aj ako športový film. Od začiatku rozprávajú niečo o majstrovstvách, ale reálne surfovanie príde až 20 minút pred koncom a človek si pri ňom hovorí, čo tam tá holka vôbec robí? Na každú vlnu sa odhodláva niekoľko minút a nakoniec aj tak zakaždým padne. Vlastne to nie je vôbec bomba, to mi len v úvode komentáru dobre znelo. :D V skutočnosti je to úplný shit, ktorému tú druhú hviezdu darujem len z toho dôvodu, že na relax pri dlhej jazde poslúžilo. Všetci ostatní, ale radšej nech kuknú Bod zlomu (kludne aj ten sračkový remake). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Paul Haslinger: 1. If I Could Fall In Love - Lenny Kravitz [4:22] ,2. Rockstar - N.E.R.D. [3:49] ,3. Party Hard - Beenie Man [3:59] ,4. Cruel Summer - Blestination [5:12] ,5. Big Love - Chicken [3:47] ,6. Daybreaker - Beth Orton [3:54] ,7. Everybody Got Their Something - Nikka Costa [4:21] ,8. Front 2 Back - Playgroup [3:52] ,9. And Be Loved - Damian Marley [3:01] ,10. Destiny - Zero 7 [5:39] ,11. Firesuite - The Doves [4:36,] ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +krásné na pohled (je fakt na co koukat), slušný soundtrack, Matthew Davis je sympaťák v každém směru -po druhém zhlédnutí mohu potvrdit, že zábavné je to jen jednou/// Film o snu s příměsí dobrodružství, krásné romantiky a v poslední třetině solidního dramatu. Tak trošku tři věci v jednom. Tu prostřední část bych si mohl pouštět pořád dokola. IMHO Kate, Michelle a Mika v jednom filmu je taky tak trochu sen :-)/// Celkem 75%/// ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám jisté problémy nezranit se při prosté chůzi po lehce nakloněné rovině, takže jsem nikdy v životě nepomyslel na to, že si stoupnu na prkno, pod nímž voda nejeví žádnou známku stability. Přesto se rád dívám, když někdo dokáže zkrotit vysokou vlnu a pokud je to spoře oděná kráska, tak by u mě mělo být vyhráno. Jenže nebylo! Ono totiž chování té cílevědomé sportovkyně nápadně připomínalo pitomost učebnicově blonďaté 90-60-90, která sice naprosto spolehlivě netuší, co chce, ale bude naštvaně házet značkovou obuví, pokud to okamžitě nedostane. Já jsem hlavní hrdince ve finále nepřál sportovní ani citový úspěch, což mne vede k důvtipné myšlence, že to asi nemělo být cílem tohoto snímku. Avšak jistý jsem si tím, že vlny a domorodí plážoví idioti to zahráli bezchybně. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Jestli se jedná o nejkrásnější sport na světě, tak s tím bych až tolik nesouhlasil. :-) Znám spousty mnohem krásnějších sportů. Ale k věci...Scénáře pro tyhle typy filmů nebývají příliš složité. Dočkáme se surfování, pěkných koček, z nichž jedna si chce splnit svůj surfařský sen. Ale aby to neměla tak jednoduché, připlete se jí do cesty chlap, který od ní chce hodiny surfování. A ona, coby nedávno vykopnutá z práce, to po chvilce otálení vezme, aby měla pro sebe a kámošky na živobytí. To by bylo, aby se s ním nevyspala....prostě idylka....a románek může začít....Její kámošky to zpočátku pěkně žere, ale stejně jim nezbyde nic jinýho, než si zvyknout. Co oceňuji jsou fakt pěkné vlny...ikdyž teda nesurfuju, tak je na ně alespoň hezký pohled....na holky taky. Zvláště pak na Michelle Rodriguez. Ale to, co se dělo kolem toho všeho už mě zase tolik nebralo. Podruhé už bych se nepodíval. Až doteď jsem ale netušil, jak může být surfování náročné a životu nebezpečné. Ale všechno to je stejně o té jedné pravé vlně.... 45% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Michelle Rodriguez točila všechny scény na surferu bez kaskadéra. (Chipsonator)

Reklama

Reklama