Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

S pěkným balíkem v bance a s mnoha sny v srdci plánují mladý mechanik Earl Crest a jeho přítelkyně Baby útěk z vidláckého zapadákova Bennett, kde vyrůstali. Jejich cílem je život přímo v Los Angeles. Ne každý ovšem jejich plánu fandí. Tak například bratranec, bývalý kriminálník a drogový král, se je snaží zastavit za každou cenu. Proč? Protože Earl v mládí vypovídal u soudu a díky jeho svědectví dostal bratránek dvacet let natvrdo. Mladý pár má pouhých 48 hodin na to, aby zmizel. Nebo je snad lepší schovat se někde poblíž? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Zamilovaná dvojice Earl a Baby, retardovaný bratránek Junior, bývalý vězeň Tinker, mexická i americká mafie, gay Jimbo, potrhlej místní šerif. Vskutku postrobarevná směsice postav. Earl s Baby chtějí odjet do L.A, ale nejdříve musí Juniorovi pomoct před oběma mafiema, vrátit nedopatřením odcicený balík peněz a drog, a mimo jiné zmizet dřív, než se vrátí z vězení vrah, kterého Earl poslal svým svědectvím do vězení před patnácti lety... Na filmu je zřetelně znát inspirace Coenovkama (typický americký venkov, spousta nesourodých postav, černý až někdy absurdní humor). Ačkoliv je film úplně o něčem jiném, hodně mi připomínal právě Coenovku Zmatky v Arizoně... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Asi jsem nějakej divnej ale mě to přišlo docela dost dobrý.Děj to mělo dobrej a zábavy bylo dost a dost tak nevim proč si to jěště nezopakovat :-) ()

Reklama

NICOX 

všechny recenze uživatele

Film nic moc. Ale co mi vadí strašně moc, je to, že Joshuu Jacksona u nás dabujou lidi, jejichž hlas se k němu naprosto nehodí. V Dawsonově světě měl hlas jak dvanáctiletej a v tomhle měl mužnější hlas než jeho otec. Což mi na tomto filmu dost vadilo, protože sem občas nevěděla kdo vlastně mluví. 50 % ()

xander 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia ktorá ani príliš bláznivá nieje a čo je horšie ani zábavná.Vo filme sú prvky romantiky, čiernej komédie a nechýba ani trochu akcie plus zopár bizardných postavičiek bez tvaru a chuti. Postavy sa dokonca niekedy snažia o vážne myslené dialogy ale vtedy iba viac vidno bezradnosť tvorcov aký žáner vlastne chceli točiť. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

No, čekal jsem, že to bude jen další trapný snímek, který stojí maximálně tak za jedno zhlédnutí, ale já už to překvapivě viděl asi pětkrát a pořád mě to neomrzelo, neboť je to docela zábavné, svižné a nečekaně i dobře zahrané (Joshuu Jacksona jsem do té doby, než jsem toto viděl, nepovažoval za takového drsňáka, ale po zhlédnutí snímku jsem změnil názor). ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama