Reklama

Reklama

Maják

  • USA Safelight (více)
Trailer

Dospívající chlapec vyrazí s mladou prostitutkou na výlet ke kalifornskému pobřeží fotografovat majáky. Díky jejímu násilnickému pasákovi by však jejich cesta mohla mít tragický konec. Cesty dvou zoufalých lidí se na sklonku sedmdesátých let minulého století vzájemně protnou v jednom prašném pouštním městě. Charles (Evan Peters) je středoškolák s osobními problémy a Vickie (Juno Templeová) zase ustaraná dívka na útěku. Když se Charles ve snaze pomoci Vickie vloží do její hádky s nebezpečným Skidem (Kevin Alejandro), dvojice naváže nečekaný vztah a vydají se společně na výlet ke kalifornskému pobřeží fotografovat majáky. Umožní jim však jejich těžké životní situace najít štěstí? Jedno je jisté – jejich životy se jednou provždy změní. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (9)

applause 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tento film si zaslouží být mou 100. recenzí a zároveň být na mé titulní stránce. Je to pěkný, ale moc smutný příběh se šťastným koncem. Začátek je stejný, jako u většiny romantický filmů: chlapec potká dívku a zamiluje se do ní…jenže tady je to trochu jiné... .Ona je prostitutka a on špatně chodí, ale navzájem si pomáhají, což je až dojemné. Musím říct, že Evan Peter je vážně skvělý herec (jak kdybych to nevěděla), ale konečně jsem ho viděla už i ve filmu, a ne jen v AHS. Musím říct, že to zahrál perfektně, že bych mu i věřila, že opravdu takhle špatně chodí. Zkrátka jsem z toho filmu nadšená, tak dobré jsem to nečekala, i když tam byl on, a musím říct, že mě vážně překvapil. Moc se mi to líbilo i hudba byla hezká a dotvářela celý příběh. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Budú to slabšie tri. Vzhľadom na krátku stopáž môžem Safelight označiť za film znesiteľný, ale pridajte mu ešte tak pol hodinu a jedna, možno aj dve hviezdy by hneď spadli dole. Príbeh sám o sebe je totižto nemastný, neslaný (a od polovice veľmi predvídateľný), rovnako ako prostredie, v ktorom sa odohráva. Na strane druhej ma ale zaujalo herecké obsadenie na čele s Juno Temple a Jasonom Beghe... takže celkovo nič čo by som si pozrel znova, ale jedno zhliadnutie? Why not. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Zo "Safelight" som ostal skutočne veľmi sklamaný. Alebo aspoň spolovice. Prečo? Musím priznať, že prvá polka filmu bola veľmi dobre zvládnutá, mali sme tu skvelé postavy, dobré a zaujímavé dialógy a celý film pôsobil veľmi uveriteľne. Postavy boli sympatické, príbeh bol zaujímavý, vizuálne sa na to pekne dívalo. A potom príde prvá hádka našich hlavných hrdinov, ktorá má vyvolať drámu. Od tohto momentu ide film dole vodou. Veľa scénok pôsobí veľmi nasilu a len sa snažia umelo tlačiť na city a vyvolať čo najviac sĺz. Lenže funguje to úplne opačne. Vieme ako všetko dopadne a je to skutočne maximálne nasilu. A veľmi ma to mrzí, lebo film bol inak veľmi príjemný. A je mi ľúto, že ho režisér takto pokazil v druhej polke. Hodnotenie: C+ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Mdlá a tuctová teen pohádka o smutných zraněných duších, které se potkali a vpadli si do náručí aby se léčili. Potřebuje svět další pomalý šťavnatý romantický trojúhelník ztracených duších, kteří žijí tiché životy zoufalství v zapomenutém městečku?Bílá menšina si v USA nekorektně o sobě natočila film. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to znelo dobre, ale napokon to bola teda dosť slabota, ktorú nad vodou držala akurát tak Juno Temple. Inak to podľa mňa malo aj väčší potenciál, lenže neviem z akého dôvodu to nechal Tony Aloupis tak upadať a z relatívne priemerného filmu sa stal napokon podpriemerný. P.S Evan Peters mi vďaka tým kučerám zdiaľky stále pripomína Eisenberga, škoda že by sa nedal porovnať aj svojim hereckým prejavom. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama