Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Russoovcov si to tentoraz namieri do Toskánska v Taliansku, kde chce navštíviť svojich dlho stratených príbuzných. Alex sa snaží dokázať, že je viac než len bezstarostná kúzelníčka, ktorej na ničom nezáleží. Neúmyselne však vyvolá kúzlo, ktoré z nej stvorí dve bytosti: dobrú a zlú Alex.
Zlá Alex sa pripojí k okúzľujúcemu mladému čarodejníkovi, ktorý sa snaží ovládnuť celý svet, pričom dobrá Alex musí nájsť spôsob, ako svoju rodinu i celé ľudstvo pred nimi zachrániť. Jej úsilie vyvrcholí v monumentálnom súboji medzi jej dvomi verziami, ktorý sa odohrá na samom vrcholku Šikmej veže v Pise. (Tony DiNozzo)

(více)

Recenze (22)

Anduril 

všechny recenze uživatele

Decká naivná rozprávka... určite ju, prosím vás, nepozerajte nikto nad 15 rokov. A neviem či nezanechá aj trvalé následky na našich mladších generáciách. Je v nej ponúknutá pekná myšlienka, ale prevedenie je desivé, aj hlavná postava (Druhá Montana). Jediné čo stálo za to, boli asi len nízko rozpočtové, ale predsa pekné efekty. A ešte ma povzbudilo to že som naozaj veľa rozumel z dialógov, videl som ju v talianskom dabingu. Teraz neviem neviem či to svedčí o mojom pokroku, alebo že boli naozaj primitívne a stupidné... ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Film Kouzelníci z Wacerly mne perfektně pobavil, ale u tohoto pokračování jsem se smál asi ještě víc. Film byl krátký, očividně laciný, přesto dokázal přinést zajímavou zápletku a dobrou náladu na celý den. Jsem moc rád, že jsem si ho pustil, jinak bych s mýma poraněnýma nohama celý den jen ležel a byl naštvaný na celý svět. Díky Alex a její rodině mám dobrou náladu a jdu zkusit najít další filmy s úžasnou Selenou Gomez. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Bohužel nepřesahuje úroveň celého předcházejícího seriálu. Naivně jsem doufala, že by tento závěrečný film mohl být kvalitou o krepet lepší, ale působí to spíš jen jako delší speciální díl k seriálu. Max je snad ještě debilnější než normálně (když nad tím přemýšlím, zdá se, jakoby i v průběhu seriálu upadala jeho stupidita čím dál hlouběji) a vtipných scén je tam pomálu. Na druhou stranu bylo fajn vidět Selenu ještě jednou v roli Alex a pár úsměvných okamžiků se tam taky našlo (Ryan Gosling :D). Tohle za mě pomohlo dotáhnout hodnocení aspoň na tu minimální okrajovou úroveň, kdy dokážu dát tři hvězdičky, ale bylo to hodně těsné. Na své si přijdou pouze fanoušci seriálu, jinak to absolutně nemá smysl vidět. ~(2,5)~ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

WOW! Tak když jsem tohle pustil, nevěda úplně do čeho jdu. Hodně mě překvapil smích publika v pozadí, což očividně naznačuje, že Disney Channel nebude můj oblíbený program. Co mě zaujalo pak, to je skutečnost, že tenhle přetažený díl sitcomu vlastně docela funguje - to znamená, že je vtipný, a to i bez znalosti seriálu a předchozího filmu. Taková blbost na jednu hodinku, z které si asi nic nebudete pamatovat, ale docela vás to pobaví, když nehledáte nic náročného. Nic nečekejte a nebudete zklamáni. Je to jen TV blbina. ()

mpet odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál byl docela slušný, první film mě pak docela slušně pobavil, ale tohle už nemělo spatřit světlo světa. Nuda nad nudu, která kromě pár opravdu slušných hlášek nepřinesla vůbec nic zajímavého. Bohužel na šedesátiminutovou stopáž filmu připadne asi jen pět nebo šest opravdu vtipných situací a asi tak sto nebo dvě stě opravdu trapných či nudných chvilek. Pro mě absolutní zklamání. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Aj napriek tomu, že postava Justina Russoa je vo filme viackrát spomenutá, David Henrie v ňom neúčinkuje, pretože v čase natáčania medzi 22. októbrom a 10. novembrom 2012 natáčal iný film a časovo by to bolo veľmi namáhavé, takže si radšej vybral, že v The Wizards Return: Alex vs. Alex účinkovať nebude. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama