Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní film z roku 1997 vypráví příběh, který v základních rysech nevytvořila fantazie autora, ale skutečnost. Mladý podnikatel Vašek Drobný (Lukáš Vaculík) proplouvá bezstarostně životem, dokáže být velkorysý, ale i lehkovážný, kromě ženy a dvou malých dětí má i milenku, a finanční starosti o firmu přenechává svému společníkovi, který toho dokáže patřičně využít. Jednou večer, když odchází z restaurace a naloží svou milenku do taxíku, někdo ho přepadne. Loupežné přepadení bohužel končí smrtí. A tak se jeho žena rázem musí vyrovnat nejen se smrtí nejbližšího člověka, ale zároveň i se zprávou, že měl milenku, a s finanční nouzí, do které se s dětmi dostane... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Nalimator 

všechny recenze uživatele

Dávám alespoň slabé 2*, protože je tam cítit překvapení z nové doby (po skončení socialismu) - i když by to mělo být o pár let dříve než 1997. Tento Tv film ukazuje těm pomalejším, že stát se v kapitalizmu již kompletně nepostará o každého v těžké situaci a tudíž by měl na to každý tak trochu myslet i sám. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Dramatický příběh ze života, kdy manželka po smrti svého druha, nemá ani korunu na obživu sebe a svých ratolestí. 25% ()

Reklama

zeďa odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad odpadů. Nekomentuju tak často, ale tahle neuvěřitelná slátanina s nulovými hereckými výkony mi nedá. Absolutně prkenně a černobíle vykreslené postavy, bezduchý příběh, "WTF" situace na každém rohu a úplně a zcela pesimistický (navíc v mnohém lživý) závěr. To je tenhle skvost, který jsem dokoukal až do konce pouze proto, abych se při psaní těchto řádků necítil tak blbě... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu si společně zahráli otec a syn Lukáš Hlavica a Miloš Hlavica. (sator)

Reklama

Reklama