Reklama

Reklama

Meat

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Komedie / Fantasy
USA, 2012, 5 min

Režie:

Drew Daywalt

Recenze (7)

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Jak mě Daywalt nadchl s kraťasem The Old Chair tak tady mě zase totálně nasral. Společně s Creep(em) nejhorší záležitost. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná sračka úplně o hovně, Daywaltova nejhorší práce.No co si budem povídat, z celé jeho obsáhlé filmografie stojí za zmínku jen jeden.Ten režisér má divnej styl i nápady, jako by žil v 50tých letech. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Neumíte-li anglicky, jste tak říkajíc“ v řiti“. Proč? Protože tady se jenom kecá a opravdu k vidění tu není ale absolutně nic zajímavého. Takže ono je to vlastně vcelku jedno, páč i tak je to stejně o hovnu. Nejzajímavější je asi náběh závěrečných titulek a ten song, ale ani tak se mi tomuto blafu Drewa Daywalta nechce dávat žádná hvězda. Tenhle matlal už natočil i pár o fous lepších krátkometrážních kousků. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hádka nieje nikdy konštruktívna. Ale toto ma dostalo. To ako fakt? Ja verím, že rejža chcel týmto prednesom niečo vypovedať, ale mal toho dosť? ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička je za kraťas samotnej. Obsah? Týpci bavící se o tom jak přejeli jisté mytologické stvoření a úporná snaha o to, aby jejich konverzace byla vtipná (nedaří se). Ta druhá je za písnkičku v titulcích, která už mě přeci jen trochu pobavila :). ()

Reklama

Reklama