Reklama

Reklama

Negative Image

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2010, 11 min

Režie:

Karl Holt

Scénář:

Karl Holt

Hrají:

Karl Holt

Obsahy(1)

Mladý bádateľ paranormálnych javov nachádza v starom azylovom dome malú hraciu skrinku. Jej otvorením dostáva odpovede na svoje otázky. (*CARNIFEX*)

Recenze (7)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Parádní atmosférický kraťas, který si se svým prostým hororovým námětem vystačí i beze slov. To, co dokáže být na fotkách zachyceno, může mít nekonečně mnoho podob. To, co nás často dokáže vyděsit, či naopak hořce rozesmát, je mnohdy naše vlastní podoba. Mladý badatel v tomto snímku je však vyděšen a zneklidněn něčím úplně jiným... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladý bádateľ paranormálnych javov nachádza v starom azylovom dome malú hraciu skrinku. Jej otvorením dostáva odpovede na svoje otázky. Slušné napätie + jedna lakačka, suma sumárum - 70%. Na krátkometrážny film, nie najhorší výsledok. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já se u toho sice nerozplýval blahem, ale musím uznat, že to nebylo zas až tak špatné. Na krátkometrážní kousek se tvůrcům skutečně místy podařilo navodit zajímavou atmosféru a občas na mě vykouklo i napětí. Rovněž kameraman odvedl slušnou práci, nicméně si nemyslím, že by se tu vyskytovalo něco tak úchvatného, proč bych si to musel pustit někdy znovu, nebo tomu dávat nadprůměrné hodnocení. Každopádně za více povedenou považuji první část snímku, kde všechno hezky gradovalo, díky střihu. Ke konci to už lehce vrzalo… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Práca fotografa ( rozhodne nie modeliek ) môže byť k posr@tiu. Negatív je večný, ľudský život nie. Ani vo filme. ()

Reklama

Reklama