Reklama

Reklama

Surovec

  • Velká Británie Dad Savage
všechny plakáty

Obsahy(1)

Býval mírumilovný, klidný, měl slabost pro country písničky a vydělával celkem dost, aby se stal středem společenského života širokého okolí. Teď stojí s puškou ve starém, polorozpadlém domku a zbyla mu jen touha po pomstě. "Táta Savage" vzal spravedlnost do vlastních rukou, protože nevěřil bankám a peníze zakopával do země, hluboko v neprostupných lesích. Jediný syn věděl, kde jsou zakopány a jeho kamarádi ho zradili a přinutili pod nátlakem mučení promluvit. Skrýš vyloupili, schovali se, ale někdo byl chytřejší a zákeřnější a peníze se ztratily. To se pak tátovi Savagovi těžko vysvětluje proč zabili jeho syna... (Rodriguez)

(více)

Recenze (2)

Juto 

všechny recenze uživatele

Film rýchlo a ľahko plynie okolo spletitého deja, ktorý po odhalení dáva úžasný a temný zmysel. Je to zvláštne, ostré a rýchle a v žiadnom prípade nám to neposkytne morálnu prednášku ani sa nepokúsi nič zakryť. 6/10 ()

Ertai 

všechny recenze uživatele

Bohužel, obsah je celkem přesný, o moc víc v tom filmu není. Stewart samo hraje i vidláka "Tátu" přesvědčivě, ale místo nějáké drsné pomsty alá Paul Kersey se jen kecá a my v retrospektivách sledujeme čtvrtou a pátou větu z obsahu, přičemž jediná scéna mučení Stwevartova syna stojí za prd a navíc celé to má značně přepálenou stopáž. A jaké mělo být ponaučení z toho konce, tak to už vůbec nevím. ()

Reklama

Reklama