Reklama

Reklama

Blood Shed

Trailer

Obsahy(1)

Desivý film, opierajúci sa o skutočné udalosti, vychádza z príbehu osamelého chlapca, bezdomovca, ktorý sa nasťahuje do jednej z budov verejného priestoru, ktorá pôvodne slúžila ako sklad. Obyvatelia tejto neútulnej stavby pod vplyvom omamných látok konajú bizarné a perverzné skutky. Jednej noci však chlapca v spánku napadne duch šialenej ženy. Tento prízrak je dobre známy aj ostatným nocľažníkom, pretože ich terorizuje noc čo noc, keď hľadá svoje stratené dieťa... (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľný, až ubíjajúci pokus o implikovanie tohto "diela" do žánrovo ročníkovej práce v oblasti horroru, minul planétu. Inak si neviem vysvetliť tento experiment s nablblým námetom v ktorom sa Jezebel démonicky paznechtovo (!) pokúša nájsť svoje dieťa. Z jeho pôrodu vo vani si pamatuje jen fén hozený do porodu a meno Gabriel. Paťo ako rejža si nevie predstaviť bezďáka a tu ich podáva skoro ako C.S.I. cast. Iný režisér, iný houmlass a hoc aj vyclipovanou kamkou by snáď dvihlo víčka. Tento x ee. ( přimhouřím Kingovo Třetí Oko a kopnu dvě ) ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Blood Shed bol jedným z posledných hororov roku 2014, ktoré som nevidel. Vedel som, že je na ČSFD čierny, a tak som od neho vela neočakával. Nakoniec ničím neprekvapil, ale vytiahol som ho z čiernej do modrej. Mrzí ma hlavne priestor, ktorý film dostatočne nevyužil. 4000 miestností s neznámym obsahom znie velmi dobre, takže je to škoda. Jeden z najslabších hororov roku 2014. + herečka zo Smiley ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jako fakt chválim plakát, který mě nalákal se na film podívat. Tak to bejvá a já zas mám v seznamu filmu co jsem viděl o sračku víc. Mělo to vubec scénář? I tak ale i když ta čarodejnice byla namaskovaná a měla být děsivá, což nebyla, tak byla sexy. Bál jsem se jen toho, jestli tý černošský štětce spadne ta modrá paruka. ()

Campbell odpad!

všechny recenze uživatele

Díky plakátu jsem čekal spíše nějaký zombie film, ale nene. Film je o bezdomovcích co maj přeludy, které se začnou dít doopravdy. A hned jak jsem viděl studio U´nkorced, což je jedno z nejhorších společností co jsem viděl, jsem věděl že to bude ve sračkách. A taky že jo, příběh je nezajímavej a postavy tu jsou odporný do posledního bezďáka. KRve tu moc není a celý film je odpornej a dělalo se mi u něj špatně. Fuck this shit. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mladý bezdomovec sa dostane do úschovnej budovy, kde má útočisko viacero podivných, bezdomoveckých indivíduí. Správcu však naserú, tak ich tam na noc vymkne, čo ich nakopne k tomu, aby sa pokúsili dostať preč, pričom majú v pätách narušenú (a vďaka vydarenej maskérskej práci pôsobivo vyzerajúcu) ženskú, ktorá hľadá svoje stratené dieťa. Nie je to žiadny zázrak, ale pozerať sa to dá. Síce je to trochu stereotypné a veľa sa tam toho neudeje, no je to slušne natočené, s uchádzajúcimi hercami stvárňujúcimi rôznorodú paletu postáv a občas to vykúzli aj nejakú napínavú či atmosférickú scénku, takže na dnes mi to k spokojnosti stačí. ()

Reklama

Reklama