Reklama

Reklama

Kámoši až na dno lahve

Trailer

VOD (1)

Kate (Olivia Wilde) a Luke (Jake Johnson) spolu pracují v pivovaru. Panuje mezi nimi jedno z těch přátelství, které by mohlo přerůst v něco víc. Kate je ale s Chrisem (Ron Livingston), Luke s Jill (Anna Kendrick) a Jill by ráda věděla, jestli je Luke připravený mluvit o manželství. Jasné odpovědi na tuhle otázku se dočká poté, co spolu Luke a Kate nečekaně stráví víkend. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (215)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Rozhodne nie komédia, ale ani nie čistokrvná dráma. Unudíte sa k smrti, ale tá pavučinka vzťahov a tá krehkosť medzi nimi a správanie hlavných postáv Vás ale nenechá chladných. A hlavne, Olivia Wilde v plavkách a občas aj bez nich, na nezaplatenie. Jeden z tých lepších filmov, ktorý pekne opisuje správanie ľudí a je zasadený do nezvyčajného prostredia. Hold, ľudia sú už taký. 3 z 5 ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi hlavně to, že to byla čistá improvizace a herci tu podle mě skvěle zahráli vlastně "svůj soukromě vytvořený film", jelikož scénář bych hodně strohý a bylo to čistě v rukou herců...Téměř jsem cítila "smrad" pivovaru a všeho toho piva, který se tam vypil, plus ještě to celkové "humpolácké" prostředí, ve kterém žili a Olivia Wilde si téměř nevyměnila oblečení za celých 90minut filmu :D :D Je to zvláštní - vcelku je to takové táhlé, ale dává se smysl, kor když jsou tam situace, které jste v životě třeba sami zažili a to, že se tam některé scény obejdou bez konverzace a stačí jen pohled, to jen tak nějaký film neumí :) Lhaní si do vlastní kapsy a strach - ať už ublížit někomu, koho máte rádi a nebo proto, že se bojíte samoty, je příšerný a dohání lidi k plno dalším činům.... ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, že skvělý kamarádský vztah na pracovišti neznamená automaticky výhru v partnerském životě, je fajn. Bohužel mi ale nesedla ona "indie forma" celého filmu, která místy silně nudí a je plná improvizačních dialogů, které nemají opodstatnění. Olivia je skvělá, Jake je fajn, ale zbytek osazenstva je překvapivě nevýrazný. 50% ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Olivia Wilde + pivovar + v jedné z hlavních rolí vždy plný půllitr piva? To zní hodně dobře, ale děj je zde takový průměrný a předvídatelný. Sice určité očekávané aspekty děje zůstanou "na půli cesty", ale to není zrovna věc co by děj samotný nějak ozvláštnilo a dodalo nějaký "zvrat". Herecké výkony jsou solidní, ale právě skrze nevýrazný příběh ani nemají jak vyniknout. Potěšila závěrečná scéna v jídelně. Průměrné a lehce nadhodnocené 3z5 . ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem si říkal, jaký je to zbytečný film naprosto o ničem. U závěrečných titulků jsem si ale uvědomil, že se jedná o celkem jednoduchý, přesto ale dojemný příběh ze života. Není to ta klasická kýčovitá romantická komedie, protože je to zde postaveno hlavně na dialozích. Když nad tím přemýšlím, tak to asi není ani komedie. Jediné co je tam vtipné jsou Američané vařící pivo (ekvivalent jsou medvědi hrající hokej). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně "chlastací hry" byla Anna Kendrick doopravdy opilá. Protože to byla poslední scéna, která se ten den točila, tak se Anna Kendrick a Jake Johnson rozhodli použít opravdický alkohol, aby vše vypadalo realističtěji. (Cheeker)
  • Všichni herci si sami vybrali jméno své postavy. (Cheeker)
  • Ve filmu se jedná čistě jen o improvizaci. Není k němu žádný scénář a jedinou věc, kterou měli herci k dispozici, byl neurčitý koncept dějové linie a uspořádání, v jakém dané události mají následovat. (Mrs.Blue)

Související novinky

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Reklama

Reklama