Reklama

Reklama

Incubator

všechny plakáty
Krátkometrážní / Thriller / Horor / Drama
USA, 2011, 6 min

Režie:

Jimmy Weber

Scénář:

Jimmy Weber

Obsahy(1)

Mladý muž se probudí v motelu ve vaně plné ledu a vůbec nechápe, co se vlastně stalo. Všude je plno krve a dveře pokoje nejdou otevřít. Jenže tím teprve problémy začínají. (Snorlax)

Recenze (7)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Sakra a to vyzeralo tak nádejne, že sa z toho vykuklí aspoň dáky velociraptor a zistím, že je vlastne zrazu koniec. Miesto toho obhrýzania matíc mohol radšej použiť to náradie v umývadle ale tak čo už. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jó když holt nemáte čas čučet na plnohodnotný film, tak je potřeba vzít na „milost“ i nějakou tu krátkometrážní jednohubku. Tohle pozastaveníčko v podivném motelu nebylo zas tak špatné, ale ani zrovna dvakrát záživné. Hlavní hrdina sice moc inteligence zřejmě nepobral, nebo měl jen nervy ze situace, go které se dostal (kdo by v jeho případě neměl), ale byl jsem zvědavý, cože se z něj nakonec „vyklube“. Škoda, že to skončilo tak náhle – klidně to mohl Jimmy Weber ještě více rozvinout, ale zas na druhou stranu tomu mohl ještě více ublížit. Každopádně podívat se na to dá… ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Safra porte! Atmosféra skvělá, klobouk dolu jak to Luke Sorge zahrál a jeho situaci mu vůbec, ale VŮBEC nezávidím. Jau! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Napätie z očakávania. A potom po všetkom tom, príde scéna ktorá už už odhalí o čo vlastne ide, aby sa to nakoniec skončilo v tom najlepšom... ()

Reklama

Reklama