Reklama

Reklama

The Little Mermaid

všechny plakáty
Krátkometrážní / Fantasy / Horor
Kanada, 2011, 7 min

Obsahy(1)

Nepodlehněte svodům mořské panny! Touží stejně jen po svobodě, a pokud jí je odepřena, zle si to odskáčete! (SOLOM.)

Recenze (4)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladý muž vystavujúci vo svojom malom cirkuse morskú vílu, podlieha jej vábivému spevu, načo dopláca svojim vlastným životom. Svetlý príklad toho keď nestačí len nápad. Byť tam poriadne gore, mohol byť tento snímkom vysoko nad 80 percentami. Takto sa bohužiaľ nachádza na úrovni - 50% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nikterak kreativní krátkometrážní kousek, ale už jsem viděl mnohem větší kanadské srajdy. Zpočátku jsem však měl obavy, že se vše ponese v duchu nudného tlachání té bandičky ocasů, nicméně přenesením do cirkusového stanu se to alespoň částečně zlepšilo. Mořská panna mohla být lépe udělaná a když už došlo na krvavý proces mohli nám nabídnout detailnější a hlavně krvavější podívanou – to je pravda… ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Banalita scénáře je poněkud vykompenzována esteticky příjemným vizuálnem. Cirkusový stan na divokém venkově (ca 30.léta), zajímavě ztvárněná mořská panna (siréna) se žábrovitým obličejem... Ale potenciál příběhu je dost nevyužitý, i přes krátkou stopáž se dalo trochu přitlačit na pilu a ukázat víc červené barvy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé spracovanie nudného príbehu. Toto je látka, ktorú kraťas veľmi neobsiahne a preto by si to zaslúžilo celovečernú podobu. ()

Reklama

Reklama