Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový film se zabývá lidským osudem. Hlavní otázka zní: Je náš život předurčený a pevně daný nebo jej můžeme sami ovlivňovat a tvořit? Odpovídá přes třicet významných osobností z různých koutů světa. Jsou mezi nimi duchovní představitelé, vědci, různí odborníci a umělci. Na osud nahlédneme i z pohledu staré řecké a indické kultury, z hlediska jasnovidnosti, astrologie, tarotu, podíváme se i do legendární knihovny palmových listů v jižní Indii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Je to jako jíst jablko načaté zevnitř, kde ze šlupky nemáte nic, ale je pod ní přitom nejvíce vitamínů. Slova čtrnáctého dalajlamy jsem vždy bral s úctou a pochopením, jelikož je to vznešený člověk, který svá slova váží, stejně tak jako indičtí učenci, ovšem poslouchat rozhovor s kartářkou, mediem, rádoby umělcem nebo astrologem neberu, to je jako nakupovat v Teleshoppingu, pro někoho to je a pro někoho to není. Nakousnutí několika opravdu zajímavých myšlenek, které po shlédnutí zanechají pouze nepatrné střípky uvědomění. 45% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Fatum představuje názory na OSUD od různě nábožensky a společensky situovaných lidí a nechává na divákovi, aby si sám vybral, čemu bude věřit. K nejzajímavějším lidmem v tomto dokumentárním filmu patřili 14. dalajláma Tändzin Gjamccho duchovní představitel Tibetu a herec Jaroslav Dušek, který má zkušenosti s chůzí po žhavých uhlicích a od roku 1991 nebere chemické léky. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Dozvíme se několik teorií o osudu od nejrozmanitějších osobností, abychom se nakonec dověděli, že zaručenou odpověď nezná samozřejmě nikdo. Svým způsobem to bylo zajímavé a dovede to člověka k zamýšlení, ale že bych se dověděl něco objevného, nového, ba dokonce extrémně zajímavého - to se říct bohužel nedá. [65 %] ()

sator 

všechny recenze uživatele

Osud rozumného vede, nerozumného vleče...Záznam archetypální konstelace byla síla, zažil jsem konstelace, ale dovolit si napadnutí, pane jo...Kam jde pozornost , tam jde energie... ()

Skretule 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že výběrem lidí jsem byl překvapen a úplně mi nesedl a tak na mě začátek působil dost rozpačitě. Ale J.Dušek a několik dalších momentů mě rozhodně oslovilo. Když ještě přihlédnu k množství balastu, který se dnes prezentuje jako něco skvělého, tak hodnotím víš. 65-70% ()

Reklama

Reklama