Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Zemi přistane inteligentní telepatická kočka z jiné planety a potřebuje opravit svou porouchanou kosmickou loď. (Hans.)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Jé, to byla kravinka - kočičí mimozemšťan havaruje na Zemi. Aby se mohl dostat zpátky do vesmíru, potřebuje cihlu zlata... Spojí se proto s hlavním protagonistou, který sází na nejrůznější sporty (aby vydělali peníze na tu zlatou cihlu) a kocour přes obrazovku mění v přímém přenosu jejich výsledky... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Disneyho štúdio nebolo v 70. rokov práve na výslní, tak ako kedysi, občas sa im ale podarilo natočiť umelecky kvalitný snímok. MAČKA Z VESMÍRU ponúka vtipný a akčný príbeh, ktorý zaujme hlavne mladších divákov ( aj keď pravdu povediac, mladý divák má dnes trochu iné divácke nároky, ako pred 30-40 rokmi ). ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Když už jsem viděl Felidae, tak jsem si řekl, že bych si hned po tom vhodně mohl pustit druhý "kočičí" film, který jsem měl v plánu. Za ta léta už to zestárlo a je to příliš málo propracované, aby to zaujalo i dnes, ale já se docela bavil. Sice žádné výbuchy smíchu nepropukly, spíš jsem se jen příjemně pousmíval, ale to mi ke spokojenosti bohatě stačilo. Škoda jen, že mi to vydrželo někam do půlky, jelikož potom se to dějově úplné rozplizne, vtipy se jen nudně variují (v tom lepším případě, v tom horším nefunguji) a už to nemá moc čím zaujmout. A když ve finále Jake oslavně dostane americké občanství a soudce do toho nechá vzlétnout, vzpomněl jsem si při tom na závěr Mac a já - a to rozhodně nebyly dobré vzpomínky. Udělat zrovna z tohohle větší a podstatnější happy end (navzdory tomu, že ani nevíme o tom, že by se Jake nechtěl vrátit) než z toho, že zůstal se svými lidskými kamarády, je prostě nacionalistický patos. Ale co už, asi ani sebelepší konec by mdlou druhou půlku nezachránil. Felidae vyhrálo na plné čáře. Slabé 3* ()

Jelly 

všechny recenze uživatele

mluvící kocour z kosmu, paráda! kdyby byl pozemský, určitě by si za svůj výkon vysloužil alespoň Oscara. v podstatě ani nemusel mluvit a bylo jasné, kdo má navrch. navíc názorně předvedl svému nástupci (E.T.), co má udělat, když někam jede a potřebuje se dostat přes překážku... inu, já jsem se pobavil. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem si říkal kdo mohl do filmu s takovým názvem vůbec vrazit peníze, naštěstí jsem nemusel na odpověď čekat nijak dlouho, hned jakmile se v úvodních titulcích objevil název Disney vše se vyjasnilo. No aspoň jsem se tak trochu mohl připravit na to co přijde a musím říct, že jsem se místy i celkem pobavil. Není to sice žádná pecka, dobrovolně bych to nesledoval, ale definitivně zabavila. "holy mackerel!" ()

Reklama

Reklama