Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ethan pracuje ve středisku pro výzkum tornád. Kvůli blížícímu se nebezpečí je brzy ráno povolán do práce. Rozloučí se tedy s rodinou a odjede. Jeho žena Addison je hlasatelkou počasí v místní televizi. Počasí s ní hlásí Logan, který ji přesvědčuje, aby s ním odešla do větší televize. Dcera Ethana a Addison Kaitlyn veze svého bratra Maxe do školy. Sama do ní ale nejde a radši vyrazí s kamarádkou do obchodu. Je 23. prosince a všichni se připravují na Vánoce. Ethan zjistí, že hrozí nebezpečí vzniku silných tornád, a volá to své ženě. Ta mu ale nevěří, jelikož už se dříve dramaticky zmýlil. Logan to také odmítne, a tak hlásí, že bude hezky. Když pak všichni zjistí, že u jedné vesničky se objevilo silné tornádo, začne mu Addison věřit.  Ethan jede vyzvednout Maxe do školy. Tam zjistí, že jeho dcera šla za školu, a napadne ho, že může být v obchodním domě, tak jí zavolá. Kaitlyn tam je, ale tornádo mezitím dorazilo k obchodnímu centru a lidé jsou evakuováni do krytu. Tam všichni přečkají a poté se Kaitlyn setká s otcem. Max se ale v troskách obchodu ztratil. Nakonec ho Ethan najde zavaleného a z trosek vytáhne. Naštěstí se mu nic nestalo. Ethanovi pomocníci z výzkumného centra mezitím zjistí, že další tornádo se řítí na město, kde je v televizní stanici Addison... (TV Prima)

(více)

Recenze (27)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Co je cébé ??" - "Takovej hloupej chytrej telefon.. Vysílačka !!" ;) Tak jsme se maličko vzdělali a jdeme trhat na cucky.. Ačkoli proč vlastně, když se tu jeden naučí o tornádech víc než na Vysoký meteorologický v L.A. ?! ;) Model Casper už je symbolicky dlouhá léta jen duchem - No, on si také pár postav ve stejnojmenných animácích nadaboval..;) - své vlastní herecké mikroslávy, která stejně rychle chcípla jako se zrodila z jediného skutečného hitu, v němž se kdy vyskytl, totiž Verhoevenovy Hvězdné pěchoty.. A protože složenky se samy nezaplatí a Van Dien zřejmě rád baví fandy braku, tak se téměř bez výjimky objevuje jen v opravdu luxusních, převážně katastrofických - Teď ovšem myslím co do žánrového zařazení.. - břečkách, mezi něž tohle vánoční Supertornádo do jisté míry i přes určitá scénáristická osvěžení samozřejmě také patří.. Což ovšem milého Caspera na druhou stranu činí do jisté míry velmi užitečným.. Je to taková bójka..;) ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Tož slibovali mně supertornádo, ale dostal jsem jen superpíčovinu. Ale už parodie s trapným cgi na začátku na benzínce mě měla varovat, že hromada netknutých pneumatik, ze který jako odlítavaly asi po kusech pomocí cgi jednotlivý pneumatiky, bude špatný zážitek. A do třetice to sprostý slovo -- supertornádo vypadalo jako cgi vír z vany :D Ale starej pinďour obmotal kontejner (asi 20') liánou a zachránil tak kolemjdoucí houbaře... A ještě tam byla nějaká mladá dcérečka v obchoďáku, co vypadal jak panelák v Chánově, která měla docela pohlednou kamarádku. Ani kvůli ní tu hvězdu ale nedám, bo tornádem zasažený oc chodov byl až moc realisticky vykreslený... pár šraněk z plotu, otočený židle a stoly a na jedný noze pověšený jeany.. lol ()

Reklama

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Přepnul jsem na to náhodou v TV a moje nervy vydržely cca 10min. Nedělám to běžně, abych tady hodnotil film, ze kterýho jsem viděl jen úryvek, ale tady to s přehledem udělám. Nerad bych měl nějakou újmu na zdraví. Už ta scéna někde na začátku filmu, kdy tornádo "jede" za autem, se kterým ujíždí několik lidí, a s autem to ani nehne nebo když se rodinka před tornádem schová do nějakýho domu, přičemž hned vedle na základě toho tornáda vybuchne benzínka, tak to je moc. Prostě jsem to nezvládnul. A o to hůř, že do toho naše televize vráží peníze, aby to mohli vysílat. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Již několikátý nízkorozpočtový pokus o katastrofický snímek, kde hlavní roli má smrtící tornádo, dopadl přesně tak, jak jsem vzhledem ke zdejšímu hodnocení očekával. Podle mě je i těch 13% moc, jelikož něco tak hrozného se jen tak nevidí. Esence všeho špatného, co lze v jakémkoliv filmu vidět.  Hrozný zážitek, srovnatelný s tím nejhorším mučením. 0/10. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Snímek scenáristicky příliš jednoduchý, plný nelogičností a hloupostí. Je použita známá šablona, ale zcela bez rozmyslu. PC efekty, jak jinak, kvalitou neoplývají a bijí do očí. Dramatické scény jsou vyvolány uměle a zcela zbytečně. Dějovým vývojem mnohé na sebe ani nenavazují. No, je vidět, že SyFy a Asylum mají v tvorbě katastrofických superlevných televizních filmů velikou konkurenci. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama