Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sluneční bouře zapříčiní smrt pilota a selhání elektroniky v dopravním letadle. Pasažéři se tak musí pokusit s letadlem bezpečně přistát.  Spisovatelka Kate se po ročním turné vrací zpět domů. Během letu však zasáhne letadlo solární bouře, a tak se stane téměř neovladatelným. Kate se spolu se stevardem Jakem pokusí s letadlem bezpečně přistát. Podaří se jim odvrátit příšernou katastrofu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

misterz 

všechny recenze uživatele

Katastrofa sa konala najmä v mojej obývačke. Ale zase nebolo to tak zlé, ako napríklad Marabunda či Sharkanádo. 10/100 ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Generačná dráma, katastrofický film, príbeh o ľudskej hlúposti, predsudkoch a rasizme ale predovšetkým nudná dráma, ktorá čerpá z klasického Letiska, akurát že tu chýba napätie a postavy, ktoré by diváka prinútili sa o nich aj trošku strachovať. Skôr naopak, je ich tu zopár, ktoré ak lietadlo nespadne, nebolo by od veci odpratať zo sveta nejakým iným spôsobom. Navyše, v tak malom lietadle a v riadiacom centre letovej premávky je zmes odborníkov na všetko, ak by bolo potrebné niekoho, kto už bol na Mesiaci, určite by na palube lietadla zo dvaja takí sedeli... ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dalsi typickej Fred Olen Ray movie vazne netusim co tu vsichni od podobnych filmu cekate a proc se na ne vubec divate no ja za sebe musim rict ze Fred porad zvlada pobavit dostal jsem patricnou davku kvalitni demence v jeho neopakovatelnem provedeni takze jsem standartne opet naprosto spokojen ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Primitivní snímek s primitivní dějem, ale s dobrým námětem. Snímek jak od studia Asylum. Tady nefunguje naprosto vůbec nic. Dělali to snad amatéři? Jedna nelogičnost za druhou je prioritou tohoto příběhu a je záhada, jak tohle někdo mohl schválit k natočení. To už takové scénáře může psát opravdu každý. Ano, tohle je katastrofa jen v jiném slova smyslu. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Dost filmů tohoto režiséra je v tmavých barvách a hojně hodnoceno položkou -odpad- a to je pro mne lákadlo. Sehnal jsem si šest filmů a postupně se na ně podívám. První byl film Konec světa, následoval příběh Skleněná past, Superžralok, a teď Zničující střet, potom Hadí stisk a Trosečníci vesmíru. Jsem zvědav, který bude horší nebo lepší. CITÁT - Letadlo nestihlo šedesát jedna lidí a pes.......... Příběh lidí uvězněných v letadle, které postihlo sluneční záření a letící bez pilota. Hudba skoro nulová, scénář, jako vždy ujde, ale je hůře zpracován, akce málo a napětí je jen na konci, herecké obsazení dobré, průměrné TV triky. Nějak to neurazí ale ani neoslní. Škoda, že scén ze psem nebylo víc, mohlo to dostat lepší dramatizaci. CITÁT - Budu zvracet......... ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama