Reklama

Reklama

Vražedné vztahy

(TV film)
  • Kanada Cold Spring

Po autonehodě, při které přišla Sara o vytoužené dítě, se i s manželem rozhodli pro nový začátek. V novém domě má Sara děsivé noční můry. Jejího manžela Roye pronásleduje bývalá milenka, navíc umírá jedna žena za druhou a Roy se stává podezřelým... (TV Prima)

Recenze (3)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Manželský pár sa po tragédii, kedy stratia ich nenarodené dieťa presťahuje do idylického malomesta. Onedlho však žena začne trpieť divnými nočnými morami a navyše začnú postupne umierať ženy, ktoré tu jej (kedysi neverný) manžel spoznal. Dlhšie som sa tomuto filmu vyhýbal, pretože som čakal nejakú otrepanú TV kriminálku a šancu som tomu nakoniec dal len kvôli režisérovi, od ktorého ma už niekoľko filmov zaujalo. A dobre som urobil, pretože zaujal aj tento a nakoniec bol omnoho napínavejší a nepredvídateľnejší, než by som bol čakal. Sympatický, duchárčinou seknutý thriller, ktorý mi navyše príjemne ukradol hodinku a pol v práci. ()

Reklama

Misirlou odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohla jsem spát, a tak jsem si zapnula TV, kde zrovna běžel tento film. Na ČSFD rozporuplné hodnocení, které mě úplně nevyděsilo. Námět filmu mohl být kvalitní, scénář průměrný, ale takhle filmařsky, herecky a výpravně odfláknutý film, jsem už dlouho neviděla. Všechny scény nedotažené, rychlé střídání tragédií, které ale na obrazovce ani nedozněly a hned další obraz, strašné přehrávání resp. herecké neumětelství a nejasně vysvětlená příčina toho všeho, to mě ubíjelo takovým způsobem, že jsem to dokoukala jen abych zjistila, jestli je i konec tak strašný jako začátek a prostředek filmu. No a byl. Vždy mě hodně mrzí, když vidím takhle strašně zabitý dobrý námět. Za mě odpad! Nenašla jsem tam vůbec nic, za co by si film zasloužil alespoň jednu hvězdičku. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama