Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jamesův trestní rejstřík obsahuje výtržnictví, loupež i napadení, byl usvědčen z prodeje drog, nelegálního držení a používání zbraně a řízení bez řidičského oprávnění. Za posledních osm let ho třikrát poslali do nápravného zařízení. Jamesovi je čtrnáct a mříže, co za ním právě zaklaply, nejsou v pasťáku. (dopitak)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, patetický slint na konci se koná, a jestli si nechcete zkazit i tak rozpačitý dojem z hodně zbytečného filmu o části lidské společnosti, která jiná nikdy nebude, tak Jamesovu řeč před komisí přeskočte. Nedočkáte se erotiky, žádné větší akce ani velké romantiky, přesto za cílovou skupinu považuji náctileté do pětadvaceti let a hlavně holky, kterým se „mladý Berdych“ Spencer Lofranco určitě moc líbí. Mimochodem, z Taissy Farmigy docela něco roste… Hudební to teda fakt není, leda by chlapi za katrem skřípali zubama. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Počáteční zdání syrového realistického dramatu mladého problémového hocha, který neodvratitelně sklouzává po stále zkosenější šikmé ploše až do tvrdého vězení, se žel nenaplnilo, když se ze snímku vyklubala víceméně teenagerská zamilovaná romance s balastem povrchních mouder a "procházek na písničky" všude kolem. I u toho titulního delikventa se nakonec ukázalo, že má nitérko dobrotivé a čisťounké jak lilie. :-) 5/10 ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Už od začátku jsem měl s filmem 2 problémy. Jeden s výběrem hlavního představitele, který vypadal o dost starší, než jak byla prezentována jeho postava (a ne, to že mu někdo řekne „baby face“, mě v tom neutvrdilo, spíš naopak). Druhý, a to podstatnější, s tvrzením „podle skutečných událostí“ (+ fotka na závěr), protože já tomuhle příběhu nevěřil ani nos mezi očima. Tedy, snad s výjimkou romantické linky s holkou z obchodu, to mě docela bavilo. A za jediný silnější moment považuju „skákací“ scénu, v tu chvíli to ve mně vyvolalo jistou emoční odezvu (hněv). Co se týče konce, mohl být i docela fajn, tedy do chvíle, než James otevřel ústa a zaníceně z nich vypouštěl…ehm, prý poezii (cože?). Zklamání, kterému dávám 2*,a jediné, co si z filmu odnáším, je připomínka, že bych zřejmě měl v budoucnu pozorněji sledovat Taissu Farmigu, jestli se nám třeba „neposestří“. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Dnes už druhej sladkobolnej film, ale tenhle se mi narozdíl od Jak přicházejí sny líbil. Tenhle patos můžu, z této jeho podoby se mi neježí chlupy po celým těle. Vnucují se jen myšlenky na to, jský jsem měl v životě štěstí, když mě nezavál někam, kde bych musel čelit hordám vypatlaných, všeho schopných čuráků. To není o mně, že jsem tam ještě nehnil. To je o prostředí, ze kterýho jsem vzešel. A o to jsem se nezasloužil. To jsem vyhrál. Každej to štěstí neměl. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Výborné zpracování tohoto životopisného Jamesy Boye =) A musím přiznat, že mi ani nevadil ten sladký obličej S. Lofranceho. Ba naopak, proplétání minulosti a skutečnosti bylo výborně vyměřené, a s časem budoucnosti se i měnil výraz hlavního hrdiny. Bavil mě scénář, bavila mě kamera a bavili mě herci. A půvabná T. Farmiga tomu jen dodala korunu. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama