Reklama

Reklama

Middletonská romance

  • USA At Middleton (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vera Farmiga a Andy Garcia ztvárnili hlavní role dvou osamocených rodičů, kteří se do sebe v průběhu jediného dne zamilují, zatímco vybírají vysokou školu pro své děti. Edith je volnomyšlenkářská úspěšná podnikatelka se silnou vůlí, která se svojí osmnáctiletou dcerou Audrey vyráží na obhlídku potenciálních vysokých škol. Dívka si má vybrat univerzitu, na kterou po maturitě nastoupí. George je oproti tomu zamlklý srdeční chirurg, který se svým osmnáctiletým synem Conradem podstupuje stejné martyrium. Jejich cesty se zkříží na Middleton College, jež se nachází v malebné části Connecticutu. I když by se na počátku mohlo zdát, že se jedná o příběh Audrey a Conrada, záhy vyjde najevo, že jsou hlavními hrdiny filmu právě jejich rodiče. Snímek At Middleton vypráví příběh dvou lidí, kteří jsou díky pozoruhodným a neočekávaným souvislostem schopni odhalit potenciál, jež skýtá opravdová láska. Edith i George si nakonec uvědomí, že právě prožili nejúžasnější den svého života. Jakkoli veselé i srdcervoucí jejich dobrodružství bylo. (HBO Europe)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (60)

jefff 

všechny recenze uživatele

Middletonská romance je sice taková groteska a vážně se brát moc nedá. Jako romantika to moc nefunguje (až na pár scén), jako komedie se zasmějete také jen poskvornu, ale jako celek film docela funguje. Není špatný, i když velmi podivný. To co ho dělá ovšem výjimečným je výborný výkon Very Farmigy a pitvořícího se Andy Garcii. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Romantika s překvapením, i když ne vždycky příjemným, nebo náborové univerzitní video, pro našinec pravda mírně z ruky a trochu expensive - ale vybrat si určitě můžete... Ačkoli mám Veru Farmigu i Andyho Garciu v oblibě, jejich nové role ve mně vyvolaly určité rozpaky - Edith happy and cool - jednoslovně česky řečeno - blbá a nechtěně komický George - jak kdyby se ztratil ze zájezdu Synkopického orchestru Ondřeje Havelky, jednoho podívání na zajímavé a vcelku i zábavné vyrovnávání se s krizí středního věku ale nijak zvlášť nelituju. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších romantik za poslední roky. Příjemný, zamilovaný, hravý, sympatický postavy a herci (Veru a Andyho mám fakt hodně rád ). Edith a George tady společně prožívaj jeden den na vysoký škole a spolu se svým potomstvem, který teprve hledá svoje místečko na planetě a vztah ke svým rodičům a rodiče k nim, prožívají okamžiky smíchu, vzájemně si rozbuší srdce a cítí se zase pro jednou šťastně. Když film končil, hrozně jsem si vybavoval Prázdniny v Římě a to i přesto, že film vzdává hold francouzským filmům což bych do amíků nikdy neřek a hrozně si mě tím získali. Některé scény mě vysloveně pohladily na duši a třeba při mokrým dnu jsem nechtěl nic jinýho než v tý kašně být s Verou a Andym. Jsem tady sice jedinej, ale proč to nepřiznat, den a ty city který si v areálu vysoký školy prožili Vera s Andym jsme jim hrozně zaviděl a přál. ()

Dr.Manhattan 

všechny recenze uživatele

Fuuuu.. No lepšiu „romantiku“ som za posledný rok asi ani nevidel. Tak jednoduché a zároveň tak emotívne. Možno to ale veľa ľudí tak cítiť nebude. Neviem čím to bolo, možno veľmi sympatickým obsadením, alebo mi to len dobre padlo. Andy Garcia skvelý a Vera Farmiga úplne neskutočná, som z nej hotový... Nemám tomu naozaj čo vytknúť. Chcel som dať 4 hviezdičky, lenže pri niektorých filmoch ktorým som dal tie štyri, som necítil také emócie ako tu, takže som sa nakoniec rozhodol dať hviezdičiek 5. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Konverzačky se musí umět, ale tohle bylo divné. I těch 99 minut bylo přetažených, Spíše bych to viděl jako nějakou moderní 60 minutovou divadelní inscenaci. Navíc tady to bylo natahované zbytečnými lokacemi a přidáváním "dalších dočasných" postav jen jako oslí můstky, aby se mohlo zamýšlené vůbec vyvinout. Vlastně by bylo vůbec nejlepší, kdyby ve filmu ratolesti povětšinou zcela absentovaly a hlavní dvě postavy si všechno odříkávaly sedíc v parku kampusu na lavičce a všichni ti, za kterými oni v parku chodily, by tu procházeli parkem a stavovali se u nich. POTÉ by to byla zajímavý zfilmovaná divadelní hra. Takhle to byla jen nenápaditá konverzačka. ~ 1,5* ()

Galerie (61)

Zajímavosti (3)

  • Hudební skupina "Snatches of Pink", která je zmíněna v knihovně, je ve skutečnosti populární skupinou v místě, kde se film natáčel. (Hal_Moore)
  • Natáčelo se v červenci 2012 ve státě Washington, na univerzitách Gonzaga University (Spokane) a Washington State University (Pullman). (Hal_Moore)

Reklama

Reklama