Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejzářivější hvězda současné francouzské komedie, Omar Sy, se po velkém úspěchu Nedotknutelných představuje v dalším filmu o dvou parťácích jiného původu a barvy pleti, kteří společně překonávají nástrahy osudu, přičemž o přehmaty a humorné situace opět není nouze. Manželka vlivného šéfa Národní unie zaměstnavatelů je nalezena mrtvá na pařížském předměstí Bobigny. Vyšetřování svede dohromady dva policisty z protichůdných světů. François Monge, kapitán slavné pařížské kriminálky, je v tvrdé předměstské realitě stejně nepoužitelný jako jeho předměstský kolega Ousmane Diakité ve vyšší společnosti naleštěných pařížských salónů. Okolnosti je však donutí spolupracovat a vyšetřování politicky ožehavého případu se dává do pohybu. Nepravděpodobná dvojice v baseballové bundě a baloňáku budí svými neohrabanými metodami pozdvižení všude, kde se objeví, triky odkoukané od Belmonda a Eddie Murphyho však zabírají a agenti se dostávají lotrům na zoubek… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (58)

Terva 

všechny recenze uživatele

Film nepřináší vůbec nic nového. Naopak se opět snaží dát dokupy herce, kteří se k sobě vůbec nehodí. Omar Sy (Ousmane Diakhité) jehož jméno se nedá ani vyslovit a Laurent Lafitte (Francois Monge) jsou jen podprůměrná nejiskřící a mnohdy i nudná dvojice. Tak vše musí zachraňovat Sabrina Ouazani v roli Yasmíny. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Škoda, že scenár je na úrovni televízneho seriálu. Divák si ani neuvedomí, že ide o vyšetrovanie vraždy. Herci sú sympatickí, odkazy na SMRTNONOSNÚ ZBRAŇ, POLICAJTA Z BEVERLI HILLS, PROFESIONÁLA či CHOBOTNICU potešia, zaujímavo sa tu pracuje aj s kritikou francúzskej spoločnosti. V porovnaní s napr. sériou TAXI je film umiernenejší, ale stále dostatočne zábavný... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SI DOBREJ FÍZL, JSI URČITE NEJLEPŠÍ VE SVÉ ČTVRTI. ALE TADY JSME V PAŘÍŽI. SOUDĚ PODLE TVÉHO CHOVÁNÍ, NEMÁŠ ŠAJN, DO ČEHO STRKÁŠ NOS.“ … ,,- NEJSEM DEBIL.“ … ,,- NEVÍM, ZAČÍNAM O TOM POCHYBOVAT…“ /// Dva nesourodí policajti a voba jsou ujetý. Předměstí Paříže plný Arabů (nevím, jestli to má bejt zrovna vtipný, bejt Francouz, tak se moc netlemím…) a filmařina je to obstojná, ale na to ve finále sere pes, páč lidi se chcou hlavně bavit a ne čumět na rejžovo spodní prádlo a kameramanovu hru s filtrem (v kameře debile!). Příběh je totiž vobyčejňáckej, spíš hloupější než to druhý, ale lidem by mohlo stačit, že si berou do držky papaláše, kterejm jdou po krku. I humor tady je, vobčas je i k zasmání a vobčas zase k zasmání není. Prostě průměr se fším všudy. Howgh! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se přestěhovat na předměstí Paříže. 2.) Thx za titule ,,Mmaaja“ a ,,pavlos2“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Takhle přesně to vypadá, když evropská kinematografie ztratí svůl půvab a svéráznost a snaží se otrocky napodobovat Hollywood. Žánrově naprosto čistý snímek, který ale rychle vyšumí a nepřináší absolutně nic nového. Všechno jsme už viděli mnohokrát a lépe. Od začátku jede vše v zavedených kolejích a neuhne to z nich ani o píď. Je tu nesourodá dvojka policistů, která si nemůže přijít na jméno, spiknutí sahající do vysokých politických míst a pokus o špičkování hlavních hrdinů. Zásadní problém je právě s ústřední dvojkou - Omar Sy je vlastně jediný důvod, který film drží v průměru. I ten sebelacinější fórek dovede tak nějak prodat, že se člověk aspoň pousměje. Nechybí mu charisma a umí i hláškovat, což se počítá. Chemie mezi ním a Lafittem ale nefunguje a úplně bije do očí, jak je Lafitteho postava nesympatická a protivná. Sám Lafitte navíc není dobrý komik a jeho snaha o vtip se mění v křeč. Charhon sice určitý talent má a třeba akce v jeho podání vypadá sympaticky a adrenalinově, jenomže s ryze průměrným a nedotaženým scénářem neudělá nic ani on a výsledek je, jaký je. 50% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Průměrná buddy-cop krimi komedie, na kterou se dá v pořádku koukat, ale ničím ani nepřekvapí ani neoslní, snad jedině přisprostlým humorem, který mohl ale bez obtíží zcela absentovat. Je tu jen kvůli chabým pokusům o jakési šokování, aby si na film alespoň někdo nějak pamatoval. Omar se snaží vytěžit co nejvíc z toho, že se ve Francii a i mimo ni stal o něco známějším díky preceňovaným a taktéž velice průměrným a stejně jako tenhle film i nepřekvapivým a neoslnivým Intouchables. Do televize a na DVD fajn film, nenáročná podívaná bez ambicí, která odsýpá. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama