Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejzářivější hvězda současné francouzské komedie, Omar Sy, se po velkém úspěchu Nedotknutelných představuje v dalším filmu o dvou parťácích jiného původu a barvy pleti, kteří společně překonávají nástrahy osudu, přičemž o přehmaty a humorné situace opět není nouze. Manželka vlivného šéfa Národní unie zaměstnavatelů je nalezena mrtvá na pařížském předměstí Bobigny. Vyšetřování svede dohromady dva policisty z protichůdných světů. François Monge, kapitán slavné pařížské kriminálky, je v tvrdé předměstské realitě stejně nepoužitelný jako jeho předměstský kolega Ousmane Diakité ve vyšší společnosti naleštěných pařížských salónů. Okolnosti je však donutí spolupracovat a vyšetřování politicky ožehavého případu se dává do pohybu. Nepravděpodobná dvojice v baseballové bundě a baloňáku budí svými neohrabanými metodami pozdvižení všude, kde se objeví, triky odkoukané od Belmonda a Eddie Murphyho však zabírají a agenti se dostávají lotrům na zoubek… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (58)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli, že ta totálně přeceňovaná Francouzská verze byla u mě sračka, tak tohle je ovšem extra, mega, hyper, super, sračka. Občas mě Amerikánci lehce iritují tím jak musí všechno co se dá okopírovat a dokonce i okopírovat to co za to nestojí. Pak si říkáte jaký, že je vlastně do pytle smysl vzniku takových filmů?! No to je jednoduchý nějaký hovado jim na to dalo prachy a někdo si řekl, že je dobrý nápad něco podobnýho natočit. Tím to asi zřejmě z největší pravděpodobností bude...5% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Žabožrouti se evidentně snaží z nové, zářící cirkusové gorily vyždímat maximum, a tak kvapen splácali pro svého senegalského Žángabéna rychlokvašnou sračku, jen aby si rychle zaparazitovali a vyždímali ještě pár Ojr z veskrze dokonalých Nedoknutelných. No, udělali by lépe, kdyby raději nechal odlít v Číně pár jeho velmi toxických figurek a rozhodili je do předměstských tržnic mezi všechny ty milé a vítané azylanty z afrických kolonií, co by si je flákli na poličku mezi djembe a bongo a snili dál svůj "francouzský sen". A tak mu místo velmi charismatického kripla přiřkli za partnera velmi nesympatického buzeranta a za každou cenu se z něj snažili udělat galského Eksla Folyho, přičemž tato snaha vyznívá uboze až trapně a z populárního dakarského lidoopa napodruhé vyždímali akorát tak profesora Klumpa. ()

Reklama

Georgex 

všechny recenze uživatele

Pokus o francouzskou Křižovatku smrti, který se snaží na základě známého receptu naservírovat různorodou dvojku detektivů vyšetřující tentokráte zločin z pařížského předměstí. Bohužel tvůrci si asi neuvědomili, že to co zafungovalo jednou, nemusí fungovat pokaždé a už vůbec ne s každými herci. Jinými slovy řečeno Omar Sy není Chris Tucker, aby celý film utáhl na svém vtipném řečnění a příliš mu nepomáhá ani nezáživný Laurent Lefitte. Přidá-li se k tomu poměrně nudný příběh, který spíš řeší problémy na předměstí francouzského hlavního města a jak bílí papalášové utlačují černé přistěhovalce, než aby vás dokázal přitáhnout k obrazovkám nebo rozesmál, tak je potom těžké na filmu hledat nějaká pozitiva. Každopádně pár vtipných scén tam bylo a jednou se to vydržet dá. Moje hodnocení 40%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Súhlasím s Wacíkom. Toto sa vôbec nepodarilo. Pokus o buddy movie akčniak, pričom ústredné duo je absolútne nevtipné jak samostatne, tak ani žiadna chémia medzi nimi nefunguje. Akcie je minimum a je fádna. Jednu hviezdičku dávam za to, že to má nejaké tie technické kvality, ale je to proste nuda. Dúfam, že tá nová Van Dammeovka dopadne podstatne lepšie, ale začínam mať obavy. 1/10. ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Klasická akční buddy-cop komedie držící se příliš otrocky již nesčetněkrát vyjetých kolejí. Čistší žánrovku snad natočit nešlo a ani detektivní zápletka nehýří originalitou a jestli se ji podáří zamotat vám na chvilku hlavu, bude to hlavně zásluhou stejně znějících francouských jmen. Pár komediálních gagů je fajn, ale na starší krimi-komedie s Jeanem Renem se to kouká z uctivé dálky. Zkrátka a jednoduše, po všech stránkách průměr, který na 3* vytáhli až charismatičtí herci. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama