Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Yen Tan mě svými filmy prostě dokáže zaujmout. Sice není Pit Stop tak podařené, jako bylo Ciao, ale stejně jako Ciao ve mě vyvolal pocit prázdnoty. Možná kdyby se hlavní aktéři setkali dříve, bylo by to lepší, ale režisér toho měl asi hodně co říct. Jak jsem od filmu nic nečekal, dostal jsem toho až moc. Hezký příběh, místy až skličující nálada a příjemné postavy, které se musí vypořádat se svými někdy až zoufalými a osamělými životy. ()

Araliya 

všechny recenze uživatele

[Gay Themed] pri GT filmoch si vzdy vydychnem az niekde v prvej tretine filmu (ked pribeh,kamera,hudba a herecke vykony nastartuju mojho filmoveho ducha a ja neumieram v krcoch niekde na dlazke). Yen Tan netoci jednoduche filmy, hlavny hrdina skor prechadza osobnym peklom, plnym smutku, rozcarovania a stratou zmyslu zivota. Uz s filmom Ciao som vedela, ze tento reziser ma u mna iste miesto. Som rada, ze latka neklesla, priam naopak. 85% ()

Reklama

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Yen Tanovi se podařilo vyvořit pěkné dílko. Myslel jsem si, nějaký třetiřadý film do počtu, ale šeredně jsem se spletl … film plyne nenápadně, nesmírná hloubka postav, vykreslená i za pomoci výborných hereckých výkonů až na dno duší, prosté a naprosto reálné lidské bytosti a shoduji se se slovy … neuvěřitelně uvěřitelný snímek a … Bill Heck (Gabe), pro mě neskutečný sexy chlap ... 81088 ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama