Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

MM11 

všechny recenze uživatele

Tohle vzešlo z konzervativní Anglie….? Přehlídka fekálních výstupů, proto kdybych to bral čistě z pohledu znechucení, tak nemůžu celý film jednoznačně zatratit. A jsem zcela přesvědčený, že o nic víc než sarkastickou provokaci v tomto případě ani nešlo. Tím spíš mě celkem děsí představa člověka, co si takovým dílem s vážnou tváří vytapetuje svůj dospívajícími hormony zahlcený pokoj (určitě se tací najdou). Naštěstí to není jen o beďarech a zvratcích, byť bez toho by stopáž zřejmě lezla do středometrážních hodnot. Milovník taneční muziky si přijde na své, což tvrdím bez jakékoli ironie. Hudba je všudypřítomná, byť nejsem zrovna expertem v tomto žánru a těžko soudím, zda Ed Bye pouští progresivní kusy či jen kýčovitý odvar, hudební stránka dodává alespoň nápaditost a neurazí. Na rozdíl od obsahu, i když ani ten mě vlastně neurazil. Chce to nadhled, když už do toho náhodou (nechápu vás stejně jako sebe ) vrazíte čas… ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Ujetý humor, legendární hlášky a duo tragédů, kteří chtějí za každou cenu skórovat. Toto všechno činí z tohoto díla časem prověřenou "guilty pleasure" záležitost, kterou budete buď milovat nebo nenávidět. Nic mezitím zde zkrátka neexistuje! „Sorry, girls, no monsters. Beautiful people can pass, but monsters... no. Do you understand? Look, your faces... ugh!... offend my mirror.“ ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak jsem tomuhle mohl dát 3 hvězdy. Asi jsem tehdy nebyl při smyslech, či jsem naopak byl při smyslech až moc a nyní jsem dětské smyslnosti odrostl. Těžko nyní soudit, pozdě bycha honiti a horko těžko odzapamatovat tenhle film. Tedy on to není až příliš film, spíš směsice pokusů zaujmout diváka všelijakými bláznovinami a nechutnostmi s tím, že sem tam se nějaký ten vtípek povede. Bohužel 82 minut je na celkovou absenci nějakého pořádného útoku na bránici příliš. V dnešní, snad už neaktuální vůči tomuto filmu, době bych to snad doporučil jen těm, kteří to tehdy viděli ve svých pubertálních letech a z nostalgie se zasmát, co jsme jako mladí byli schopni vytrpět. Všem ostatním bych radil se tomuto filmu vyhnout. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Bezchybné dílo, plné lásky a porozumění. Lepší je v rauši sledovat snad už jen South Park nebo Teletubíky. Byť by se znázornění německých turistů mohlo jevit jako kulturně stereotypické, sedí jak prdel na hrnci. No a Perryho musela zahrát baba, protože takhle hnusnýho chlapa i přes masivní casting nenašli.Takže jestli už nejsi starej a skoto mrtvej, a víš o čem hrají Oasis, bav se jedinče. Jo. Jóó. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Je to také zlé, také choré, také nesympatické, také úbohé. Ťažko objektívne ohodnotiť tento skvost. Je to také blbé a zlé a samo seba ponižujúce až to je sranda takých rozmerov že som skoro pukol od smiechu. Tínedžerská komédia s nenormálnym hereckým obsadením. Kevin a Perry sú pošukovia toho najväčšieho kalibru. Takýmto filmom sa dáva zvyčajne odpad! No musel som sa krotiť aby som nestrelil 5 hviezd ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • V úvodu filmu, kdy vejde Kevinova matka (Louisa Rix) do pokoje, zahodí Kevin (Harry Enfield) knížku, přičemž je možné zpozorovat, že zůstane opřena vedle postele. O několik záběrů později tam však není. (Armin82)
  • Kluby zmíněné a zobrazené ve filmy byly skutečné. Například klub Amnesia byl na půli cesty mezi městem Eivisou a San Antoniem a jezdil tam patrový discobus. (juta)
  • Poté, co rodiče nedovolí Kevinovi (Harry Enfield) jet na Ibizu, odejde naštvaně z místnosti a práskne dveřmi. V ten moment si lze všimnout, že tím rozhoupal lustr. (Duoscop)

Reklama

Reklama