Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

juta 

všechny recenze uživatele

Má srdcová záležitost. Neskutečně srandovní komedie. Jízda od začátku do konce. Už od svých cca deseti let, kdy jsem Klub sráčů viděl poprvé na VHSce, je to moje nejoblíbenější komedie. I když se na to dívám už po několikáté, tak se pořád musím smát. Taktéž je zde skvělý soundtrack, který obsahuje tranceové písničky, které miluju. Harry Enfield je opravdu skvělý herec a ty jeho grimasy ve filmu jsou nepřekonatelný. Zatím se nenašel film, který by ho překonal. Je to prostě absolutní špica. Tohle by byl TEN film, kterému bych dal šestou hvězdu. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Tohle vzešlo z konzervativní Anglie….? Přehlídka fekálních výstupů, proto kdybych to bral čistě z pohledu znechucení, tak nemůžu celý film jednoznačně zatratit. A jsem zcela přesvědčený, že o nic víc než sarkastickou provokaci v tomto případě ani nešlo. Tím spíš mě celkem děsí představa člověka, co si takovým dílem s vážnou tváří vytapetuje svůj dospívajícími hormony zahlcený pokoj (určitě se tací najdou). Naštěstí to není jen o beďarech a zvratcích, byť bez toho by stopáž zřejmě lezla do středometrážních hodnot. Milovník taneční muziky si přijde na své, což tvrdím bez jakékoli ironie. Hudba je všudypřítomná, byť nejsem zrovna expertem v tomto žánru a těžko soudím, zda Ed Bye pouští progresivní kusy či jen kýčovitý odvar, hudební stránka dodává alespoň nápaditost a neurazí. Na rozdíl od obsahu, i když ani ten mě vlastně neurazil. Chce to nadhled, když už do toho náhodou (nechápu vás stejně jako sebe ) vrazíte čas… ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že se to stane a já dám nějaké rádobyvtipné teenagerovské komedii 3 (slovy TŘI) hvězdičky. Ale stalo se a je to právě tahle. Kdybych se na film díval skutečně kritických zrakem, musel bych jej bez váhání hodit do odpadu a nazvat sračkou. Ale já jej sledoval naprosto odvázaný a vtipy, které jindy ve filmech proklínám, mě tentokrát pobavily. Kupodivu. Obě hlavní postavičky sice vypadají, jako by vypadly z nějakého obludária, takoví typičtí "losers", ale z neznámých důvodů jsem s nimi dokonce nějak soucítil. :)) No a hlavní melodie s textem "Já bych .ukal až bych .ukal", tak ta byla naprosto švihlá, stupidní a primitivní, ale i tak se mi líbila. Co z toho všeho plyne? Že už mi měkne mozek.... :)) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento snímek budete milovat nebo nenávidět. Střední cesta zde neexistuje. Já ze sebe nebudu dělat kokota a rovnou konstatuji, že se řadím k milovníkům. Miluji humor, který hapruje na totální hraně snesitelnosti. Tento film na této hraně nehaproval, ten ji v samém počátku přeskočil a strhl směr do absolutního nevkusu a na nejnižší filmařské dno, které si člověk troufá představit. Spousty zdejších pseudointelektuálů to zřejmě nepřežijí a okamžitě si poběží vyleštit trubku někam k Občanu Kaneovi, nebo polechtat bobříka odvahy u tohohle zbytečného nesmyslu. Když už si myslíte, že nic více šokujícího nelze zahlédnout, tak vás film během okamžiku vyvede z omylu. Tenhle film je tak neuvěřitelně debilní, až je vlastně senzační. Trošku mě mrzí, že jsem film neviděl ve svém útlém věku. Jistě by mě velmi pozitivně poznamenal. Na tomhle snímečku se pozná, kdo má dobrý vkus. U scénky v moři jsem málem umřel smíchy. Zůstat pouze u jediného zhlédnutí se mi zdá trošku škoda, takže se možná k snímku vrátím, ačkoli tak činím z vlastní vůle velmi výjimečně. Hlavní dvojice jsou tak úžasní retardátoři, že nemají chybku. Vůbec celkově je to skvěle vymyšlené, všichni se perfektně doplňují a vše do sebe bezchybně zapadá. Tvůrcům moc děkuji, že mi o pár hodin, ba dokonce dnů, prodloužili život a pokusím se tento čas strávit sledováním podobných bláznivých komedií. Nemohu hodnotit jinak než maximálním hodnocením a všem odpadářům vzkázat něco vysoce vulgárního, co si netroufám publikovat. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

DVD 18 (CZ) - Film jako takový nemá cenu dlouho rozebírat, protože to je hrozná sračka :)) Už před cca 12 lety, kdy to mé oči spatřily prvně, jsem valil bulvy a říkal si "WTF is that"? Opravdu to je jeden z nejstupidnějších a nejtrapnějších filmů ve Vesmíru. ALE! Já jsem fanda disco hudby a tu hodnotím jako velmi dobrou. Takže díky soundtracku nakonec "filmu" (schválně jsem dal slovo film do uvozovek, protože to je trága) přiděluji těsných 30%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Ve filmu jdou Kevin (Harry Enfield) a Perry (Kathy Burke) do klubu Amnesia, ve skutečnosti byl však použit vchod do klubu El Divino. (juta)
  • Pozorný divák a zároveň znalec aut si všimne, že při úvodních titulcích a v záběru na ulici, kde Kevin (Harry Enfield) bydlí, jsou všechny vozy značky Ford. Hned u vchodu se nachází model Ford Focus v sedanu, soused umývá Focus v provedení hatchback a na ulici je možné zahlédnout další Focus a Fiestu. (Armin82)

Reklama

Reklama