Reklama

Reklama

Highway 191

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2008, 32 min

Hrají:

Tom Proctor

Recenze (5)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dvaja kamaráti si vyrazia na výlet do púšte, samozrejme skončia na akejsi prekliatej diaľnici a začne sa pre nich noc plná prekvapení, ktorú budú mať veľký problém prežiť. Pohodový, duchársky road movie kraťas s fajnovou atmosférou, kvalitnými maskami a štipkou gore. Navyše musím uznať, že som sa párkrát fakt slušne zľakol. Polhodinka, ktorá rozhodne stojí za pozornosť. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po pár panácích jsem si řekl, že se přece jenom ještě na něco podívám, dokud to ještě jde a můžu říct, že jsem nelitoval. Tento náhodně vybraný snímek můžu jen doporučit. Sice slovům „podle pravdivé události“ nevěřím ani co by se za nehet vešlo, tak můžu říct, že se tahle duchařina o „ďáblově silnici Highway 666" tvůrcům povedla. Již začátek příjemně navnadí, následné seznámení s dvojicí hlavních hrdinů a jejich černé „káry“ upoutalo mou pozornost, přestože ani jeden z herců si nezískal mé sympatie (dle svého vzhledu), ale charakteristika jejich postav + chlast, drogy a slušný výběr muziky – pekelný mix okořeněný navíc opravdu vydařeným závěrem. Takže pokud vám někdo poradí „neodbočujte, ta cesta je prokletá“ – věřte mu!!! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvod pomerne navnadil. Potom šlo viacmenej dole vodou. Ukričaný a zhulený spratkovia sa pustia po ceste, po ktorej sa ale púšťať nemali, čo nakoniec aj náležite ´´ocenia´´. Na kraťas ako tak atmosférické, ale predvídateľné. Pobavili ma akurát niektoré použité songy, ktoré v odohrávajúcej sa dobe, ešte ani nevyšli ( We're Not Gonna Take It - Twisted Sisters, Money For Nothing - Dire Straits ). ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Nie je to az tak zle, ale mohlo to byt kratsie a hutnejsie... Trosku mi vadili herecke vykony, kedy herci uz "prehravali". Dve lakacky... aaa to je asi tak vsetko. jednu davam navyse za soundtrack :) inak by to bolo za dve hviezdy... ()

Reklama

Reklama